Valentijnscadeau: De badset van Baylis & Harding!

Dit weekend kleurt heel de wereld in het rood of roze, vanwege de wereldwijde romantische dag die zal aanbreken. Rozen worden massaal in geslagen en de Valentijnscadeautjes vliegen over de toonbank. Weet jij nog niet wat je voor je geliefde of jezelf moet aanschaffen? Dan heb ik iets voor jou wat menig man zijn/haar hart sneller laat kloppen!

IMG_7075

IMG_7064

Hoe groter, hoe beter! Dat geldt helemaal in de food section, maar ook de beauty producten vallen hieronder, want een goede fles met een royale inhoud voor een schappelijke prijs, die zijn moeilijk te vinden, maar niet bij Baylis & Harding! Een badset met een bodylotion van 500ml, badzout, maar helaas sneuvelde de body wash van 500ml met de spons.

IMG_7068

De body wash zat door het hele pakket heen, waardoor je de geur goed kon ruiken, deze sluit namelijk perfect aan op de bodylotion! Het hele pakket is namelijk afgesteld op dezelfde zomerse geur met Sweet Mandrarin & Grapefruit!

IMG_7065

IMG_7079

Zoals ik al eerder vermeldde komt de bodylotion in een massieve fles van zo’n 500ml, waardoor je er een aardige periode mee kan doen. Een transparante plastic verpakking, hierdoor weet je wanneer de inhoud toe is aan vervanging. Simpele opdruk van de letters, met een schroefdop en een klassiek uiterlijk.

IMG_7080

IMG_7066

Bij het openen van de bodylotion swingen de aroma’s in de ruimte, omdat de geur intensief is, goed aanwezig en dankzij de Mandarin doet het mij denken aan de zomer! De eerste zonnestralen peeken steeds door de donderwolken, maar met de lotion kan jij je al wanen in de tropische periode in ons land. Het ruikt bloemig, zoet, maar ook een hint van fruit, enorm verfrissend!

IMG_7082

IMG_7083

Het product trekt snel in de huid, vanwege de lobbige substantie die gemakkelijk te verdelen is op het lichaam. Daarnaast is het zuinig in gebruik, omdat je een kleine dot nodig hebt voor het lichaam. Wel merk ik dat mijn droge huid meer nodig heeft van het product, wat logisch is, omdat het een lotion is en geen butter. Baylis & Harding is tegen dierproeven en testen hun producten daarom niet op dieren!

IMG_7071

IMG_7069

IMG_7076

Helaas hebben wij geen bad, maar ik maak wel gebruik van bruisballen, badzout en alle andere dingen voor in bad in voetenbadjes! Pedicures waren nooit zo leuk! Het zeezout is vrij grof, maar lost redelijk snel op. Ook hier is de geur bespreekt met Mandarin & Grapefruit, wat vrijkomt zodra je de deksel van de pot schroeft en het bij het water toevoegt. Dankzij de olie die over het zout heen zit krijgen mijn voeten een hydraterende boost!

IMG_7077

IMG_7078

Beide producten zijn voorzien van de vitamines A, B, & C, worden niet op dieren getest, maar hebben wel een watertandende en naar de zon verlangende geur! De giftset is een aanrader voor je boy or girl, want de geur is niet speciaal op vrouwen gericht, meer unisex. Het pakketje van Baylis & Harding is verkrijgbaar bij de Douglas en zij hebben nu een korting van 23%, waardoor de prijs zakt naar €12,95!

Kon jij het merk al? En welke items heb jij van hen in jouw collectie?


12 Comments

 • alexa

  10/02/2015

  Wat fijn dat de producten niet op dieren worden getest. Iets wat heel veel bloggers heel erg belangrijk vinden :) Fijne review!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/02/2015

   Dat valt wel mee eigenlijk, menig man shopt nog steeds bij MAC! Zelf vind ik het prettiger als mijn make-up producten niet op dieren worden getest, al die horror praktijken. :( Dankjewel dame! <3

   Reply
 • saskia

  10/02/2015

  wat een fijne producten!

  Reply
 • Bertine

  10/02/2015

  ziet er super luxe uit, maar de prijs valt me mee! nice!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/02/2015

   Exactement! Het oogt enorm chic, but so cheap, I love it!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  10/02/2015

  Met zoiets als cadeau zit je altijd goed eh, nice.

  Reply
 • Feng

  10/02/2015

  Heey,

  Zou je een keer een look willen maken met de nieuw catrice absolute rose palette?? :D Ik ben super benieuwd wat jij er mee zou doen :D xxx

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/02/2015

   Hey Feng, bedankt voor je suggestie! Ik heb helaas de palette niet in mijn stash, maar wel de Absolute Nude en de Absolute Bright. Dat waren de twee palettes die bij ons werden verkocht. Wat voor kleuren zou je graag willen zien in de look? De Valentijns look bevat wel de kleuren uit de palette! Check die hier!

   Reply
 • Manon

  10/02/2015

  Klinkt goed!

  Reply
 • Irma

  10/02/2015

  Oooooh, Mandarin & Grapefruit?! Sounds like heaven!

  Reply
 • maroussia

  10/02/2015

  Oeh, wel een goed idee :) Klinkt fijn x

  Reply
 • beautifulday4makeup

  11/02/2015

  Wat een leuke set.

  Reply

Geef een reactie