Last week, I was thankful for.. #36

Weet je wat het mooiste is in het leven? Dat je gewoon jezelf kan zijn en dat je bezig bent met wat je altijd al hebt willen doen. 2015 is het jaar waarin ik gewoon ervoor ga, ik ga doen wat ik leuk vind, mijn droombaan, mijn ding, mijn passie. Ik wil nog meer mijzelf zijn, lekker genieten en het leven leiden wat ik altijd al heb willen doen. Het gaat mij lukken en daarom was ik ook deze week weer dankbaar voor..

“Change for yourself, not for someone.”

SUPERBOWL! – Samsung oordopjes – oldschool muzieknummers – soft legs – Run Keeper – verf besteld – twee dagen achter elkaar hardlopen – gezichtsmasker van de Kruidvat – 2km straight away rennen – make-up challenges – verleggen van sportgrenzen – de Picasso uithangen – Patriots die wonnen bij de Super Bowl – hotdogs met cheddar – Shameless US – leuk gesprek met mijn oldschool bro – Lindt bonbons – 3km straight away rennen – pizzarolls – Pinterest – Mom’s cupcakes met botercrème – gorgeous schilderij gemaakt – Crowded House – mijn foto in de folder van Shopdichtbij – de film Gone Girl gekeken – oefenen van special effects makeup – wax melts – voorbereidingen treffen voor mijn Valentijnslook – Celblok H opnieuw kijken.

 Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


9 Comments

 • Kirsten

  11/02/2015

  Wauw wat knap dat je 3km kan rennen, topper!

  Reply
 • Gone Girl wil ik ook nog kijken!

  Reply
 • Dana

  11/02/2015

  Gone girl is zo tof! Ik was niet dankbaar voor mijn griep :’)

  Reply
 • alexa

  11/02/2015

  wat ene prachtige lijst weer! Gone girl was echt een hele goede film lekker mind twisting! Wauw maakt je mama cupcakes, want them! ik kom even langs goed? haha

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/02/2015

   Haha, ja! Ze kan echt koken als een godin, wordt wekelijks verwend met lekkere foodies. Haha, is goed! Zie je zo!

   Reply
 • beautifulday4makeup

  11/02/2015

  Dat is weer een leuk lijstje

  Reply
 • maroussia

  11/02/2015

  3KM RENNEN ZONDER TE STOPPEN? YOU GO GIRL! Wauw! Mooi lijstje weer x

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/02/2015

   Aw, thank you girl! Ja, was wel afzien, maar als je erin zit, dan gaat het lekkurrr.

   Reply
 • Irma

  12/02/2015

  Oooh the food!
  En daartegen over dan dat hardlopen, goed bezig hoor! :)

  Reply

Geef een reactie