FOTD: Same eyeliner, same lipstick! (Valentijnslook!)

Neonroze. Veel highlighter. Wenkbrauwen on point, maar het allerbelangrijkste is een matchende lipstick. Speciaal voor Valentijn zette ik een tandje bij, niet veel, maar wat extremer, wat gewaagder om jouw hart met kleur te vullen. Misschien ook die van mijzelf, want de vorige look was voor de rustige dames en heren onder ons. Nu gaan we knallen!

IMG_7349

De naam liegt er niet om, want de lipstick die ik op mijn lippen draag is Prom Night van Jeffree Star. Dat geldt ook voor de eyeliner op de ogen, want ik houd van multifunctionele producten. Een lipstick en eyeliner in één. De shit is aan jongens, de shit is AAN!

2222

Natuurlijk moeten we niet gaan creasen op onze dates of uitjes, want met de Essence I Love Stage Eyebase kunnen we dat voorkomen. We willen gezien worden door onze lover en daarvoor moet de oogschaduw poppen en dat doen we met het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden en binnenste ooghoeken.

IMG_7347

Schermafbeelding 2015-01-22 om 23.46.55

We willen snel klaar zijn, niet te moeilijk maken en dan is het tijd voor de Zoeva Naturally Yours Palette met First Love op het bewegend ooglid en het wenkbrauwbot als highlighter + blendtruc. Soft & Sexy in de arcadeboog, zodat we wat meer definitie hebben. De zwoele blik willen we behouden met de nepwimpers van MAX&MORE die we opplakte met de wimperlijm van DUO in Dark-Tone. Voordat we daarmee begonnen ging ik eerst voor de Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star in Prom Night als winged eyeliner.

2222

IMG_6849

Mijn wimpers krulde ik, voorzag ze van een laagje mascara, namelijk de Yves Rocher Volume Elixer Mascara. Een verfrissende blik in de ogen met I Camille, de Highlighting Pen van Anastasia en met de glitterliner van NYX maakte ik een innercorner wing.

IMG_7342

IMG_7335

Met de Sleek Bare Skin Foundation creëerde ik een egale gezichtsbasis, zodat de Creme Highlighter van Ben Nye onder de ogen, in de mondhoeken, neusbrug en op het voorhoofd kon worden geblend. Met de Wet N Wild Coverall Pressed Powder matteerde ik de glanswolk en contourde mijn jukbeenderen met de NYX Blush in Taupe. Wat van Pomegranate op de appels van mijn wangen, of course van Sleek en als laatst de highlighter van Sigma. Ravashing, de Loose Shimmer, op de hoogtepunten in het gezicht, natuurlijk ook in de ooglook!

IMG_7345

Guess what? Prom Night ging ook op de lippen! Waarom niet? Waarom niet over de top en lekker knallen als het speciaal voor de romantische dag kan? Een neutrale look voor mij, een heftig plaatje voor een ander, maar die killer kleur is te verleidelijk om te weerstaan!

Heb jij al nagedacht over je look?


12 Comments

 • Kirsten

  12/02/2015

  Wauwie, mooie pop of color! <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/02/2015

  Oh wow, I love it! Echt waar, dit ziet er megacool uit!

  Reply
 • sammie

  12/02/2015

  Wauw! Heel gewaagd maar heel gaaf!

  Reply
 • Ilja

  12/02/2015

  Lekker knallend, i like!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  12/02/2015

  Wat leuk om je lippenproducten als eyeliner terug te laten komen. Ik vind het mooi fel!

  Reply
 • Irma

  12/02/2015

  Mooi! Die kleur roze rock je echt!

  Reply
 • Linda

  12/02/2015

  Ik ben dol op kleur, wat staat deze mooie roze kleur jou toch goed! <3 Heel erg mooi gedaan.

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/02/2015

   Dankjewel! Ik vind het ook echt een toplipstick, ben er ontzettend blij mee!

   Reply
 • Miranda

  12/02/2015

  Oh nice, prachtige look!

  Reply
 • Priscilla

  13/02/2015

  Hèle mooie look! gaaf zo gedaan die roze wing :)

  Reply
 • jeffrey

  24/02/2015

  Prachtige look met felroze lippen en mooie oog make up.

  Reply

Geef een reactie