VIDEO: Verloren Bruid SFX! (SHOCKING VIDEO!!)

Gisteren werd het informatieve artikel gepubliceerd over geweld in relaties, maar vandaag de how to van de make-up look! De verloren bruid met haar doorgesneden keel, niet volledig, een heftige hoofdwond en als klapper op de vuurpijl gehuld in een sluier, inclusief een trouwring hield ik ook nog eens het hart van mijn voormalige echtgenoot vast. Kijk mee naar de tutorial!

IMG_7499

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de tutorial heb gebruikt:
– Mehron Liquid Latex
– Mehron Spirit Gum
– Mehron Sweat & Tears
– Ben Nye Master Bruise Wheele
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Thick Blood
– Ben Nye Ash Powder
– Graftobian Castor Seal
– Nepbloed
– Arganolie
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Prom Night
– Kleancolor Retractable Waterproof Eye/Lipliner Hot Red

IMG_7488

Benodigdheden voor de video:
– Föhn
– Tissues
– Schaar
– Rietje
– Plastic folie
– Spatel
– Grove spons
– Schmink spons
– Sluier (=gemaakt van stof, overgespoten met een spuitbus)
– Diamanten ring
– Kanten witte top
– Een echt hart van de slager

IMG_7500

Wauw. Niet alleen was het een ravage nadat ik klaar was met filmen en fotograferen, maar ik had er zoveel plezier in dat het haast misdadig is. Al twee jaar stond de look op de planning, helaas kwam ik er vorig jaar niet aan toe in verband met mijn afstudeerperiode, maar WOW! Dit was AWESOME! Abonneer je op het Engelse kanaal QUEENKINGSFX voor meer van dit soort special effect make-up looks!

Wat zou jij nog graag willen zien aan SFX looks?

 


6 Comments

 • Anneloes

  16/02/2015

  Ohhh Cynthia dit is echt GRU-WE-LIJK! Ik krijg spontaan weer zin in halloween, haha.

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/02/2015

   HAHAHA JAAAA! Halloween! <3 Daar heb ik eerlijk gezegd ook echt zin in. :)

   Reply
 • Wauw, wat vet gedaan! Wat ben jij goed met dit soort dingen zeg, niet normaal! En de boodschap bij deze look (in je vorige artikel) vind ik ijzersterk..respect!

  Reply
 • Jeroen

  14/03/2015

  Zo heej nou ik wou je eigelijk mee uit vragen maar toen ik dat bloederige hartin je hand zag durfde ik niet meer

  Reply

Geef een reactie