ESSIE SPRING 2015!

Nooit verwacht dat het uit mijn mond zou komen, maar wat heb ik toch zin in de zomer! Het rijmt als een Koning, daarom sprong essie meteen erop in met de allernieuwste lente nagellakcollectie van 2015! Nieuwe kleuren passend bij de hoge tropische temperaturen die we combineren met gave bikini’s en zomerse stranden!

Schermafbeelding 2015-02-12 om 00.19.11

Het ademt schoonheid, het laat je zintuigen ontwaken en een oude trend keert terug, want Flower Power is in. Pasteltinten zijn van de eerste lentemaanden, waarin ook essie haar zes nieuwe nagellakken op afstelt. Van licht tot wat donker, maar ook een steenkleur.

Schermafbeelding 2015-02-12 om 00.09.31

Vrij rustige kleuren die wel je nagels doen opvrolijken, want met Flowerista ga je voor een gepassioneerde paarse dalia. Petal Pusher brengt jou naar een smoky steenroos en met Garden Variety wissel je tussen een groenblauwe orchidee.

Schermafbeelding 2015-02-12 om 00.09.36

Mijn hart begon sneller te kloppen bij de mintkleurige hortensia Blossom Dandy, want dat is ook de kleur van mijn denkbeeld huis. Een klassieke amandelkleurige pioenroos wordt Picked Perfect genoemd die vrij nude oogt, maar de weelderige tulp overtreft deze genaamd Perennial Chic!

In maart, de allereerste dag van de maand, komen de nagellakken in de digitale schappen te liggen van o.a. Bol.com en de Wehkamp, maar ook gewoon in de winkel van de Etos en de DA!

Heb jij een essie lak? En welke ga jij als eerst scoren?

11 thoughts on “ESSIE SPRING 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *