Last week, I was bloody thankful for.. #37

De weken lijken voorbij te vliegen, inmiddels zitten we op de helft van februari. Valentijn is aangebroken, zowel op de kalender als in mijn SFX looks. Er werd met bloed gesmeten, veel oefenen, nog meer bloed maken en over de grens heen gaan van mijn eigen grenzen. Yes, die comfort zone is best ver te zoeken de laatste tijd, maar last week, I was thankful for.. 

“You can’t change someone who doesn’t see an issue in their actions.”

Interview van Jett Rebel bij DWDD – pizza leftovers – gezellig nachtelijk gesprek met Angie – Jeffree Star liked mijn foto op Instagram – supergepigmenteerde lipglosses – shoppen op mijn gemak – laatste afsluiting van mijn opleidingen – nieuw horloge van Lucardi – supervette Meets Cynthia gemaakt – De Velour Liquid Lipstick Prom Night van Jeffree Star – over de SFX-grens heen gaan – zwarte koffie – Shameless US – de passie van Jett – 4km straight away rennen –  aflakken van mijn schilderijen – de technische hulp van T. – de reacties op de SFX look van zaterdag – chocoladecake met ganache – bekijken van documentaires – 100 abonnees op het Engelse kanaal – nepbloed – goede service van de Apple Store- Boer zoekt Vrouw – highlights van Aaron Rodgers in het laatste seizoen – appeltaart – groeien van mijn SFX-skills – plannen van mijn agenda voor volgende week.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


6 Comments

 • beautifulday4makeup

  17/02/2015

  Je hebt idd prachtige looks online gezet deze maand

  Reply
 • Irma

  17/02/2015

  Klinkt als een goed weekje!

  Reply
 • Lotje

  17/02/2015

  Wat gaaf dat Jeffree Star je foto heeft geliked! X

  Reply
 • Stephanie

  17/02/2015

  Tof die 100 abonnees, gefeli :)! En chocoladecake? <3
  Ik ben dankbaar voor het feit dat het met mij beter gaat :)

  Reply

Geef een reactie