VIDEO: Jett Rebel Inspired Makeup Look!

Een maand geleden ontmoette ik hem in één van de Meets Cynthia’s. Groene winged eyeliner met een unieke donkere lipkleur, dat kan natuurlijk alleen Jett Rebel rocken! Nederlands talent wat niet alleen de gitaar bespeeld, maar ook de piano, de sterren van de hemel zingt en draagt hij fabuleuze make-up looks die ik met liefde namaak. Tijd voor een look uit de clip van “On Top Of The World!

14-1024x705

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de tutorial heb gebruikt:
– Essence I Love Stage Eyebase
– Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle
– Sleek Bare Skin Foundation Shell
– Wet N Wild Coverall Pressed Powder
– NYX Jumbo Pencil Milk
– Zoeva Naturally Yours Palette
– Graftobian Makeup Setting Spray
– NYX Pigment Jade
– eBay nepwimpers
– DUO Lash Glue Dark-Tone
– HEMA Dramatic Lash Builder
– Golden Rose City Style & Length Mascara
– Wimperkrultang
– Anastasia Highlighting Pen I Camille
– Sigma Loose Shimmer Ravashing
– Wet N Wild Lipstick Cherry Bomb
– Catrice Lipstick Pinker-Bell
– NYX Blush Taupe
– Sleek Blush Pomegranate
– Pincet

5-1024x904

2

GODDAMN, waarom draag ik niet vaker een gekleurde eyeliner? Helemaal met de hippe kleuren die poppen in de zomer? En wat dacht je van de lipstick die gecombineerd is met de eyeliner? Damn gurl, ik heb zin in het zonnetje op mijn bol, zodat ik we samen de extreme kleuren kunnen aanpakken. Maak je borst maar nat, want de 120 Palette zal vaak aanwezig zijn!

Een gekleurde eyeliner wat voor jou?


8 Comments

 • Denna

  19/02/2015

  Wow, ik heb het al zo vaak gezegd. Maar ik ben zo jaloers op jou make-up skills. Die groene wing is echt te mooi!

  Reply
 • Manon

  19/02/2015

  Wauw geweldig

  Reply
 • Amanda

  19/02/2015

  Wauw wat een mooie look! Ik vind Jett Rebel ook helemaal leuk, dus dat zijn zeker pluspunten. Ik zou eigenlijk ook eens wat vaker gekleurde eyeliner moeten dragen.

  Reply
 • Birte

  19/02/2015

  Ik geloof dat ik dit al eens gezegd heb, maar die kleur lipstick staat je echt fantastisch!

  Reply
 • alexa

  19/02/2015

  ik vind die eyeliner heel erg tof!

  Reply
  • CynthiaKoning

   03/03/2015

   YAAAY, thanks Alexa! Ik ben ook echt dol op de gekleurde wing, ik moet dat vaker dragen!

   Reply
 • femketje

  20/02/2015

  epic liner :D

  Reply

Geef een reactie