Lisa Rinna Meets Cynthia!

De problemen stapelden zich op in het huis van de Familie Echolls. De moord op de vriendin van de zoon deed de familie de das om, daarnaast hing de media om hen nek en de valse beschuldigingen maakte het er niet beter op. Een duik van de brug, waarmee zij volledig uit de serie werd geschreven van Veronica Mars. Make-up altijd on point, volle lippen, sprekende nepwimpers en prachtige neutrale make-up looks. Lisa Rinna Meets Cynthia!

IMG_7692

123456ui

In Veronica Mars verscheen ze weinig, maar in de afleveringen dat ze er was, zag ze eruit als een ware diva. Ditmaal ging ze voor een wilde hairdo met een hint of paars onder de ogen, met natuurlijke nepwimpers en een subtiele lipgloss. Daarvoor gebruikte ik natuurlijk de Pristine Nude lipgloss van Max Factor op de lippen, een eenvoudige kleur met wat blauwpaarse shimmers.

IMG_7686

Schermafbeelding 2015-01-22 om 23.46.55

Met behulp van een oogschaduwprimer van Essence, de I Love Stage Eyebase, zorgde ik voor een basis, zodat ik First Love uit de Zoeva Naturally Yours Palette in de binnenste ooghoek kon deppen, een stapje naar buiten ging ik verder met Pure en op de rest van het ooglid ging Velvet Revolver uit de Too Faced Natural Eye Palette. Sexpresso in de arcadeboog, deels op het ooglid en op het wenkbrauwbot ging ook First Love.

6767

IMG_7685

MUS Angel in de inner corners als lila highlighter, ook onder de brows en als laatst gebruikte ik een aubergine uit de 120 Smoke and Fire Palette onder het oog. Nog wat lichtpaars van JessiesGirl om de rest te blenden en met de Wet N Wild Gelliner in het zwart maakte ik een sierlijke winged eyeliner. Thightlining met het zwarte kajal pencil van Yves Rocher!

IMG_7682

Met de DUO Lash Glue in de DarkTone plakte ik de nieuwe natural nepwimpers van de Primark over mijn gekrulde wimpers die voorzien waren van een laagje Volume Elixer van Yves Rocher. Een huidkleurig oogpotlood van Essence All I Want op de waterlijn voor de finishing touch.

12345

De Bare Skin Foundation van Sleek over het gezicht heen, matteerde dit met de Wet N Wild Coverall Pressed Powder, gaf mijn gezicht wat kleur met de Pomegranate Blush van Sleek en maakte dit compleet met de Ravishing Loose Shimmer van Sigma op de jukbeenderen als highlighter. Laten we eerst de jukbeenderen creëren met de NYX Blush in Taupe.

123456ui

Met gemak maak je de look na, want het is een kwestie van een ombre look met bruintinten en een leuke springerige kleur onder het oog. Nepwimpers erop, lipgloss erbij of een andere lipstick, waardoor je een standaard look ineens kan omtoveren naar een nieuw iets!

Verander jij weleens je everyday make-up look met een kleurtje?


10 Comments

 • Natascha

  28/02/2015

  Wat een prachtige look weer meid! Heel erg draagbaar, maar toch net even wat anders.

  Reply
 • Miranda

  28/02/2015

  Wat een mooie look. De nepwimpers zien er goed uit.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/02/2015

  Alweer heel mooi! Vind de lippen heel geslaagd. And them falsies, oh laaaawrdy!

  Reply
  • CynthiaKoning

   03/03/2015

   PRIMARK HE OMFG! Ik heb echt spijt dat ik er niet meer heb meegenomen. :’)

   Reply
 • Kim

  28/02/2015

  Wauw wat zie je er weer smashing uit!

  Reply
 • femketje

  28/02/2015

  gorgeous!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  28/02/2015

  Het paarsblauwe accent onder je ogen vind ik heel mooi

  Reply
 • Irma

  01/03/2015

  Pretty lady!

  Reply
 • Evelien

  09/03/2015

  DIE NEPWIMPERS! Wat zijn ze mooooi. En prachtige look weer, wauw. Ik blijf er naar kijken! Them lips are sooo glossy! ♥__♥

  Reply

Geef een reactie