TALK: Welke schoenen draag jij in de zomer?

Noem mij maar gek, maar de ideeën voor de zomerse artikelen stromen dankzij de warme zonnestralen mijn hoofd binnen. Tijdens het hardlopen kreeg ik verschillende inspirerende items die ik moest uitzoeken en delen, maar al snel liep ik vast op de outfits. Shorts zijn leuk, shorts zijn fantastisch en shorts zitten lekker koel, maar wat doe je daaronder aan?

Hakken zijn sexy, want de torenhoge heels maken je figuur nog mooier dan het al is vanwege de houding die je aanneemt. Het kost meer energie om je balans te houden en het is een work-out opzicht als je uren rondloopt op de kanjers. Je gaat meer zweten dat je al doet, want in de zomer is het warm. Kortom, de hakken streep ik van mijn lijstje af.

Sneakers? Die zijn pas dope! Een neongroene short of roze, misschien wel blauw? Dip dye? Of een ombre effect? Zolang het maar springerig is, kleurrijk en ervan alles op zit. Glitters, diamanten, pailletten, studs of hele kettingen, maar wat doe je eronder aan? Gympen zijn wel tof, maar dan moet je de goede hebben. Ieder jaar wil ik weer wat anders, dus dure sneakers zijn niet aan mij besteed. Ik ga liever naar Dolcis of bij de Zara. Vooral voor de zomer hebben ze erg leuke schoenen en slippers. Net zoals deze zomer, ze hebben de bebloemde sneakers of tijgerprint. I WANT THAT ONE!

Het beste zijn de ballerina’s of de slippers, want die zitten niet te warm. Ideaal voor mee te nemen naar het strand, makkelijk uit te schoppen en je voeten gaan niet te erg transpireren als je de luchtige schoenen draagt. Het liefst in het zachtroze. Dé match bij mijn turkoois shorts!

Normale teenslippers blijven mijn favoriet, zitten verder ook prima als het wat warmer wordt! Verklaar mij voor gek, maar wist je dat ik de ballerina’s al heb gespot? En zelfs slippers, blote benen en als je een leuk paar wilt scoren, dan moet je nu naar de winkel rennen om het stel te halen welke jij wilt hebben!

Ondanks dat ik een zomer lang op sneakers liep, een zomer lang op teenslippers en nog een keer op hippe instappers ga ik dit jaar voor wat anders. Daarom ben ik zeer benieuwd naar jouw zomers schoeisel!

Heb jij jouw droomschoenen voor de zomer al gespot?


9 Comments

 • Kiss & Make-up

  02/03/2015

  Ik heb lelijke tenen dus ik draag niet graag open schoenen of sandalen. Ik draag meestal stoffen sneakertjes, heel licht.

  Reply
 • Kim

  02/03/2015

  Oh die laatste foto is gaaf! Ik draag in de zomer vaak Birkenstocks. Zo fijn voor je voeten.

  Reply
 • maroussia

  02/03/2015

  In de zomer doe ik Vans aan, maar als ik echt op vakantie ben dat gewoon teen slippers!x

  Reply
 • alexa

  02/03/2015

  Sneakers vind ik net te warm maar zou dan eerder lekker open schoentjes dragen, kunnen mijn voeten ook even luchten!

  Reply
 • femketje

  02/03/2015

  ik ga meestal voor sneakers of flipflops :D

  Reply
 • Irma

  02/03/2015

  Ik draag meestal ballerina’s of All stars, omdat ik niet van voeten houd, haha. Op vakantie of op het strand doe ik nog wel een slippers of sandaaltjes aan :)

  Reply
 • come-moda

  03/03/2015

  Ik ga voor slip-ons, slippers & ballerina’s!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  07/03/2015

  Wat een prachtige foto’s!

  Reply
 • Birte

  14/03/2015

  Ik wil nog het perfecte paar high heels voor deze zomer … al loop ik ws weer het grootste deel van de tijd op mijn Havaianas!

  Reply

Geef een reactie