WIST JE DAT.. #1

Leer de Blogger kennen, de persoon achter de website, want veel mensen denken dat ze nog steeds met een jongen te maken hebben bij het horen van de naam. Waarom kan een vrouw geen Koning heten? Wat is er mis met mijn mannelijke trekjes? En wist jij dat ik tattoo’s had? Niet? Wist je dat..

IMG_0280

Wist je dat.. ik een 10 haalde op mijn Nederlands examen Schrijven?

Wist je dat.. ik allergisch ben voor avocado? Ondanks dat eet ik het toch.

Wist je dat.. ik wilde gitaar leren spelen, maar na enkele pogingen het op gaf?

Wist je dat.. ik niet had geleerd voor mijn VMBO examen? En deze toch haalde!

Wist je dat.. erwtensoep mijn favoriete soep is? Natuurlijk gemaakt door mijn mommy!

1

Wist je dat.. datzelfde video’s die zowel op het Nederlandse én het Engelse kanaal worden gepubliceerd soms niet eens even lang zijn?

Wist je dat.. ik vijf neuspiercings en een labret heb gehad?

Wist je dat.. de langste research die ik heb gedaan voor een make-up look drie weken was?

Wist je dat.. ik een groot fan ben van competitive eaters?

Wist je dat.. de langste make-up look voor de site maar liefst 4 uur duurde?

Schermafbeelding 2015-01-22 om 23.56.53

De feitjes artikelen werden goed bekeken, want in een vlog, video of in een artikel vermeld ik niet dat ik geen boek opensloeg toen ik moest afstuderen op het VMBO. Of dat ik urenlang bezig ben met make-up looks, gemiddeld zit ik 2 uur in de make-up, maar als je bezig bent waar je plezier in hebt, dan vergeet je zelfs te eten. Thank god dat ik Mom heb!

Waarover was jij verbaasd?

26 thoughts on “WIST JE DAT.. #1

  1. Haha, I know right! Ik zwel op, word een ballon en ga de lucht in. Nee, dat is niet waar. :’) Mijn lippen zwellen op, waardoor het net lijkt alsof ik lipfillers heb genomen.

 1. Super leuk om te weten! Make-up is echt een tijdrovende hobby. Je bent even bezig met de perfecte combie van oogschaduw en voor je het weet ben je twee uur verder haha. Maar gurll, je bent gewoon echt slim als je een examen zonder te leren haalt! Cheers to you haha x

  1. Oh god, dat is echt zo! Voordat je het weet ben je enkele uren verder en dan heb je alleen nog maar de ooglook erop zitten. :’) Gelukkig houd ik ervan, anders was het een lijdensweg, haha! Dankjewel! :) No, opletten in de lessen, dat helpt al zoveel!

 2. Deze rubriek is LEUK, vaker doen! Heel tof om zo wat meer over je te weten te komen. Ik ben nou wel benieuwd over welke look je 4 uur hebt gedaan? Die op de onderste foto? Die is ook wel heeel gaaf! Maar dat vind ik altijd bij jouw looks, volgens mij zou jij zo de grime bij films kunnen doen!

  1. Dankjewel dame! Dat klopt, het gaat inderdaad om de onderste foto, daar zat zoveel werk in qua het wegwerken van mijn wenkbrauwen, neus, kin, voorhoofd.. goddamn. Ik moet een externe schijf aanschaffen, zodat ik de video kan overzetten en editen, maar dat gaat nog even duren, haha! Dankjewel dame! :) Dat zou wel awesome zijn!

 3. Aah dit is zo leuk om te lezen! Ben ergens verbaasd over je labret maar ergens ook weer niet :-D Heb je daar een foto van? Ben nieuwsgierig!

 4. Wat een leuke feitjes! Ik ben niet verbaasd over je 10 voor Nederlands, want ik ontdek nooit foutjes (wat heel fijn is, ik raak echt gefrustreerd als iemand te veel tekst foutjes maakt haha) en ik vind bij de 2e foto echt een hele mooie look!

 5. Cyn, heb je een tutorial van die eerste look? Bruin met grijs gecombineerd? En heb je foto’s van je tattoo’s en piercings? Lijkt me leuk om te zien!

 6. veel gemeen haha ik kocht ook een witte gitaar omdat ik het prachtig vind, wilde het mezelf leren na vijf keer was ik er al klaar mee.. erwtensoep is ook mijn favoriete soepje! ik ook niet heb geleerd voor mijn middelbare school examen en dik slaagde haha! fijn weekend meis!

  1. Mijn lippen zwellen op, maar ook mijn tandvlees, echt een allergische reactie. Het gaat tintelen, word rood, maar er vallen geen organen uit ofzo. De ene keer heb ik het enorm, de andere keer merk je er niks van. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *