Argandia Body Oil Orange Blossom!

Gladde benen tegen het schone dekbed, het beste gevoel in de wereld. Alsof dat je slaapcomfort verbeterd! Het maakt het plaatje compleet na een zalige douchesessie met jouw favoriete producten, een scheer- en scrubsessie. Het liefst sluit je deze routine af met een gevoed lichaam en dat is mogelijk in de winter met de body oil van Argandia!

IMG_6829

Het is iets anders dan de algemene lichaamsoliën, want dankzij de argan die erin is verwerkt met de geur van oranjebloesem is het extreem voedend, verzachtend en zorgt het voor een zoete, bloemige geparfumeerde huid. Een biologische lichaamsolie gemaakt van de bete oliën die er zijn te vinden, namelijk de 100% biologische arganolie, amandelolie, jojobaolie en abrikozenollie.

IMG_6828

IMG_6831

Een plastic knijpbare flacon, zodat jezelf kunt helpen met het doseren van de hoeveelheid, want dankzij de gat in de dop, kun je voorzichtig het op je hand laten druppelen. Een schroefdop die daarboven opkomt zorgt ervoor dat de olie langer houdbaar is. Een transparante verpakking, zodat je de inhoud kunt bekijken en het mooie etiket met de ingrediënten + de gebruiksaanwijzing.

IMG_6834

IMG_6835

De lichaamsolie is zoals elke andere olie qua structuur, niet te waterig, gewoon perfetto! De kleur daarentegen is wel wat unieker, want met de okergele kleur leg je meteen de link aan de goddelijke arganolie. Natuurlijk mogen we de oranjebloesem niet vergeten die een amazing geur afgeeft! Het doet mij aan de zomerse dagen denken, de lente is bijna in opkomst en met de bloemige finish in de lichaamsolie sla je de spijker op de kop. Alsof de zon in het flesje zit!

IMG_6837

IMG_6838

Voor het hele lichaam heb ik het gebruikt, zowel voor het insmeren van mijn handen als naverzorging als ik uit de douche stapte. Gladde benen waar je vanaf kunt skien en met de olie werd mijn huid herboren! Ik omarm arganolie en helemaal met de vrolijke en zonnige geur. Het is een geweldig begin van de dag om hiermee te starten, maar ook om de dag af te sluiten.

IMG_6836

IMG_6832

Het verzorgt de droge plekken uitstekend, zowel op het lichaam als mijn handen, maar ook bracht ik het op mijn voorhoofd aan. Het trekt redelijk snel in, je huid wordt er soepel door, gevoed en er blijft een laagje achter. Zelf vind ik dit niet storend, omdat ik een droge huid heb. Het is ook mogelijk om voor de vette huid dit product te gebruiken!

IMG_6827

Dankzij de vele oliesoorten heb je een dosis ijzer, magnesium, vitamine A en B en onverzadigde vetzuren. Daarnaast zorgt de oranjebloesem voor een positief effect op de geest, het verslapt de huid minder, laat er er minder moe uit zien en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen! Dat is wat wij willen!

De Argan Lichaamsolie van Argandia is verkrijgbaar in de webshop van Argandia voor €30,25 per 150ml. Het merk heeft ook nog een Bio & Ecocert keurmerk!

Kon jij het merk al? En wat is jouw mening over arganolie?


4 Comments

Geef een reactie