VIDEO: Mijn foundation routine maart 2015!

Regelmatig bedank ik de goden voor het uitvinden van de foundations en concealers om oneffenheden op de achtergrond te werken. Ik struikel soms over mijn eigen wallen, de blauwe kringen onder de ogen zijn niet aantrekkelijk. Gelukkig heb ik een routine om dat allemaal te verbergen en vandaag deel ik deze met jou!

123

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt:
– BE Creative Makeup Photofinish Primer
– Sleek Bare Skin Foundation Shell
– Wet N Wild Coverall Pressed Powder
– NYX Blush Taupe

IMG_7692

De brushes die ik heb gebruikt:
– Boozyshop Flat Kabuki Brush
– Sigma Precision Angle
– Sigma Miss Bunny Kit Angle Brush
– Klein kwastje

In de video benoemde ik het al, het duurt te lang om dit elke keer in de video te laten zien, waardoor ik het vaak skip. Daarnaast blijven de stappen hetzelfde, eens in de zoveel tijd update ik de video, dan is er iets veranderd of speciaal zomer gerelateerd, voor de winter en noem maar op. Het verbloemt wat het moet verbloemen en ooglooks komen hierdoor beter tot hun recht!

Hoe doe jij jouw foundation routine?


3 Comments

 • alexa

  15/03/2015

  wat een fijne video, weer iets bijgeleerd!

  Reply
 • Bertine

  15/03/2015

  leuke video. de foundation lijkt heel geel maar als het af is staat het super mooi!

  Reply

Geef een reactie