essie Cashmere Matte Collectie 2015!

Zo’n fleurige collectie bracht essie laatst uit, zo klassiek wordt de nieuwe collectie die gelanceerd wordt op één april. Het is geen grap, maar uiterst charmant met de Cashmere Matte Collectie van 2015. Onze garderobe gaat voor chic, waarom onze nagels dan niet?!

Ribbet collage

Het zijn vijf nieuwe kleuren die worden geïntroduceerd met een matte finish, maar ook reflecterende micro parels voor een rijk, zacht geweven effect. Stralen zullen ze zeker doen, net zoals jij die de kleuren zal dragen, zodra ze in de schappen liggen van o.a. de Etos!

De cashmeres komen in lichte kleuren tot aan de tinten die niet zullen worden opgemerkt in de nachtelijke uren. Het begint met een crème lichte kleur met een druppeltje zachtroze, genaamd Wrap Me Up. Babyroze met een fijn shimmertje, Just Stitched. Een zandkleurige taupe kleur, geneigd naar de nude lakken met de naam All Eyes On Nudes.

Schermafbeelding 2015-03-16 om 01.29.02

Het deed mij denken aan een galaxy kleur met wat meer grijs, maar de reflecterende parels lijken hieraan aanwezig in Coat Couture. Dit is mijn favoriet, die ik ook zeker wil gaan scoren, Spun in Luxe, donkerblauw, mini glitters, maar ook de waanzinnige kleur! Sowieso trekken de nagellakken mij wel, het is ideaal voor in de lente, maar het heeft ook iets zomers met een klassieke matte touch!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van essie?


7 Comments

 • Kim

  16/03/2015

  Prachtige kleuren. Op de blauwe na zou ik alles dragen :)

  Reply
 • Denna

  16/03/2015

  Wat een schitterende kleuren. Die blauwe is echt geweldig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/03/2015

  Meh. Ik val er niet van omver, eerlijk gezegd, de kleuren zijn zo vlak en saai eh. That said, op je nagels kunnen zo’n kleuren soms opeens superleuk zijn. Dus ik geef de collectie ’t voordeel van de twijfel ;-)

  Reply
 • alexa

  16/03/2015

  wauw wat een prachtige kleurtjes voor de nieuwe collectie!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  16/03/2015

  Wat een leuke kleurtjes zeg. Mijn favoriet is Coat Couture, net als jij

  Reply
 • Elise

  16/03/2015

  Oh wauw ik heb hem ergens al op internet gezien, ze zien er echt PRETTY uit!

  Reply
 • Irma

  16/03/2015

  I want them all!

  Reply

Geef een reactie