essie Cashmere Matte Collectie 2015!

Zo’n fleurige collectie bracht essie laatst uit, zo klassiek wordt de nieuwe collectie die gelanceerd wordt op één april. Het is geen grap, maar uiterst charmant met de Cashmere Matte Collectie van 2015. Onze garderobe gaat voor chic, waarom onze nagels dan niet?!

Schermafbeelding 2015-03-16 om 01.37.40

Het zijn vijf nieuwe kleuren die worden geïntroduceerd met een matte finish, maar ook reflecterende micro parels voor een rijk, zacht geweven effect. Stralen zullen ze zeker doen, net zoals jij die de kleuren zal dragen, zodra ze in de schappen liggen van o.a. de Etos!

Ribbet collage

De cashmeres komen in lichte kleuren tot aan de tinten die niet zullen worden opgemerkt in de nachtelijke uren. Het begint met een crème lichte kleur met een druppeltje zachtroze, genaamd Wrap Me Up. Babyroze met een fijn shimmertje, Just Stitched. Een zandkleurige taupe kleur, geneigd naar de nude lakken met de naam All Eyes On Nudes.

Schermafbeelding 2015-03-16 om 01.29.02

Het deed mij denken aan een galaxy kleur met wat meer grijs, maar de reflecterende parels lijken hieraan aanwezig in Coat Couture. Dit is mijn favoriet, die ik ook zeker wil gaan scoren, Spun in Luxe, donkerblauw, mini glitters, maar ook de waanzinnige kleur! Sowieso trekken de nagellakken mij wel, het is ideaal voor in de lente, maar het heeft ook iets zomers met een klassieke matte touch!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van essie?

7 thoughts on “essie Cashmere Matte Collectie 2015!

  1. Meh. Ik val er niet van omver, eerlijk gezegd, de kleuren zijn zo vlak en saai eh. That said, op je nagels kunnen zo’n kleuren soms opeens superleuk zijn. Dus ik geef de collectie ’t voordeel van de twijfel ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *