INSTAGRAM: Looks, makeup, swatches en Budd!

Een doel om actiever te zijn op social media is niet succesvol verlopen de afgelopen maanden in het nieuwe jaar. Ondanks dat stond Instagram wel vol met make-up looks die verschenen op de website, sommige hebben het niet gehaald en sloeg ik mijn sushi dates over. Geen foto’s van verse vis met rijstkorrels.. JA. Wel make-up producten, looks en more fun stuff!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.17

Vol in de sierlijke make-up met neon lippen, want de Koning ging uit. Helaas werd er iemand ziek, waardoor de stapavond weer gecanceld. Het zou zonde zijn om de make-up weer te verwijderen zonder er profijt van hebben gehad, tijd voor het filmen van de Primark shoplog!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.23

De laatste tijd draag ik mijn haar in een staart, gekrulde lokken, een handige hairdo wat binnen enkele minuten is gefikst. Redrum van Jeffree Star op de lippen, want ik ging een game video opnemen, maar toen crashte de laptop.. again..

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.09

Wist je dat de Sims 4 nu ook voor op de Mac is? Eigenlijk zo deze niet op de Apple computers verschijnen, maar uiteindelijk toch! SO HAPPY! Hopelijk kan ik deze week de video maken, want de eerste vier sessies mislukte. Ja, mijn game video’s zijn doomed!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.13.26

Geen kleur, maar lichte kleuren, weinig contrast, maar heel simpel en eenvoudig. De natuurlijke look kun je hier bekijken!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.58

Yves Rocher bracht nieuwe kajal potloden uit met de meest uniekste kleuren. Gave tinten die komen met een pigmentgehalte waar je U tegen zegt. Check die blauwe! Review is onderweg.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.53

Een look waar ik nog steeds trots op ben, we gingen een stapje hoger de SFX-level op. De verloren bruid, sspeciaal voor Valentijnsdag 2015.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.13.44

De nepwimpers, de kleuren, de glitters, maar ook de highlighter op de wangen, waardoor de Kesha look tot in de puntjes op die van haar leek. Dol op de combinatie, maar ook hoe extreem het heeft uitgepakt.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.08

AAAAAAH. LOOK. AT. IT! LOOK. Tien mooie nieuwe kleuren die vragen voor vele make-up looks met exclusieve tinten, waardoor hopelijk de zomer sneller zal aanbreken. Eindelijk had ik de palette gefotografeerd, waardoor ik deze kon indelen en de oogschaduws kon aanraken. Halleluja!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.50

Een look gebaseerd op budgetproducten, geen high end of iets wat boven de tien euro is heb ik hierin gebruikt. De ombre lippen, de velvet touch, maar ook de rode lipliner. Dit zijn de looks die ik wil maken, goedkoop, gewaagd met de eyeliner en kleine trucjes, waardoor je lippen groter worden enzovoort.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.13.52

Met Naab had ik een sushi-date, maar daarvoor ging ik nog even rustig mijn shoplog opnemen van de Action, die binnenkort wordt gepubliceerd! Prom Night van Jeffree Star die je oog pakt, een lavendelblauwe ooglook met een blauwe blazer.. CUZ I CAN! 

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.15

Voor het Engelse kanaal ben ik druk bezig op het special effects make-up gebied, omdat QUEENKINGSFX daarvoor staat. Het is gewoon heerlijk om even ervoor te gaan zitten, looks uit te oefenen en de frostbite gecombineerd met gangreen was daar één van.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.01

De 3 minute make-up challenge. Wie verzint zo iets? Wil je het resultaat zien? Hoe stressvol zoiets is? Bekijk dan vooral de video!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.32

Kan je zeggen dat ik gek ben op de lipsticks van Jeffree? Ze zijn fenomenaal, sterk gepigmenteerd en multifunctioneel. Zowel op de lippen als op de oogleden schitteren ze als diamanten!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.24

Sinds vorige week ben ik mijn schilderijen gaan verkopen op Etsy, neem een kijkje in mijn webshop! Voordat ze online gaan moeten ze worden gemaakt, gelakt en worden gefotografeerd. Hierboven was ik bezig met het lakken van Gold Rush!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.42

Geen gekke kleuren, geen eyeliner, maar een romantische look met nepwimpers, de Too Faced Natural Eye Palette en nostalgie. De FOTD zal nog verschijnen, natuurlijk zonder filters.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.38

THAT PIGMENTATION. THAT LIP COLOR. Het zijn lipglosses van enkele dollars, die gedeeld moeten worden met de wereld. De kleuren zijn uitmuntend, onweerstaanbaar en zitten muurvast als ze zijn ingedroogd. De review komt eraan!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.13.35

Waarom pakken de gekleurde eyeliners mij de laatste tijd in? Oké, stiekem weet ik het, mijn zwarte gelliner werkt niet prettig en ben opzoek naar een nieuwe. Weet jij een goede gelliner, budget en dierproefvrij, laat het mij weten in de comments! Dit is de Jett Rebel look, knallende lippen, sprekende eyeliner.. GORG!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.46

Met de verloren Bruid look had ik problemen met iMovie, waardoor het editen een keer opnieuw moest. Het shot van mijn nek, voordat ik de liters nepbloed ging toevoegen. Editen in iMovie is iets wat ik minimaal vier keer per week doe!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.35

Voordat ik ging filmen hing ik nog even met Budd op bed, wenkbrauwen op zijn plek, inclusief de gezichtsbasis. Ik filmde de 3 minute oogschaduw challenge.. Wil je het leed zien? Check it out here!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.15.57

De swatches zag je al voorbij komen van de lipglosses, hierbij draag ik de felroze variant. Een blauwe glanzende finish met een velvet look. Te mooi om waar te zijn! Net zoals de Jeffree Star lipglosses waar ook nog steeds een review van kom, net zoals alle andere items die in het artikel aanbod kwamen. Oh my god, ik kan niet wachten om mij weer op te maken met de items! Volg mij op Instagram CynthiaKoning!

Weet jij een goede gelliner? Heb je IG? Laat je naam achter!


26 Comments

 • Ik ben zo verdomd jaloers op je make-up looks!

  Reply
 • JoanyM

  17/03/2015

  Leuk zo’n overzichtje bij elkaar! Volg je nu ook op instagram. Ik ben fan van de bobbi brown gel liner. Blijft goed zitten en kan je desnoods nog smushen tot smokey eyes. Ik heb er ook over geschreven op het blog dat ik net ben begonnen dus mocht je meer willen weten kan je op de link klikken bij mijn naam. Mijn IG is joanym_

  Reply
 • alexa

  17/03/2015

  oke die verloren bruid look is heel vet maar ik schrok wel, hahah .

  Reply
 • Kim

  17/03/2015

  Prachtige looks maak je! Wow, kan er uren naar staren. Mooie lipglossjes ook, heel benieuwd naar.

  Reply
 • Britt

  17/03/2015

  Jouw looks zijn echt to-die-for! Geweldige dingen kan jij.

  Reply
 • come-moda

  17/03/2015

  Heftige looks. Je bent echt goed in het aanbrengen van je make-up

  Reply
 • kiki

  17/03/2015

  ik kan maar 1 ding zeggen: Mijn complimenten voor je make-up looks en je haar! ;-) :-)

  Reply
 • Irma

  17/03/2015

  Looking good!
  Ik weet nog wel een goed YouTube kanaal voor als je SFX inspiratie nodig hebt. Zoek eens naar Glam & Gore! Zij is heel goed!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Thanks Irma, ik volg haar al een tijdje! She’s amazing! :O

   Reply
 • Manon

  17/03/2015

  Jouw looks zijn gewoon te geweldig!

  Reply
 • femketje

  17/03/2015

  wat ben je toch gorgeous!

  Reply
 • Floortje

  17/03/2015

  Wuuut, die vingers! Verschrikkelijk ziet het eruit, haha! De look van de budgetchallenge is SO. PURTY. En fijn van de Sims, ik zou ook niet zonder kunnen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Thank you Floor, dat vind ik tof om te horen over de vingers. Missie geslaagd! :D Dankjewel!

   Reply
 • Het Sushimeisje

  18/03/2015

  Wat ben jij goed met make-up zeg! Hoe lang ben je ermee bezig als je jezelf opmaakt?

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Dankjewel dame! Als ik mij opmaak voor de site, dan zit ik al gauw op de twee uur gemiddeld, maar zit ik in de special effect make-up, dan doe ik er gemiddeld drie uur over. Ga ik gewoon de deur uit? Een uurtje.

   Reply
   • Het Sushimeisje

    23/03/2015

    Wow, wat een werk!
    Ik heb echt zero verstand van make-up dus doe er hooguit 10 minuten over. Ik vind het echt knap dat je dit kunt.

    Reply
    • CynthiaKoning

     28/03/2015

     Aw, dankjewel! Oefening baart kunst + het is nooit te laat om met make-up aan de slag te gaan! :)

     Reply

Geef een reactie