Samen meer korting bij e-Kortingscode!

Het doorkomen van de eerste maanden viel mij zwaar. De feestdagen hadden een groot deel van mijn bankrekening opgegeten. Dat is een grapje, want alles was weg. Nog net niet in het rood en die paar centen die ik nog had, maakte mij ook niet blijer. Gelukkig konden de kortingen mij opvrolijken, want ‘Samen meer korting”, kortom vrolijkere mensen! SALES, YEASH!

IMG_8250

Vorig jaar had ik mij voorgenomen om meer in de sale te shoppen, omdat ik vaak of ervoor helemaal los ga of erna. Hoe komt dat? Omdat ik nooit, maar dan ook zelden op de hoogte ben van de kortingen. Met het alternatief en de toffe slogan van e-Kortingscode.nl kunnen wij namelijk besparen op hetgeen wat wij lief hebben, beauty producten!

large

Mijn make-up palette van Kardashian Beauty viel kapot, waardoor ik met mijn handen in het haar zit. Wist je dat Kardashian Beauty helemaal niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is? Guess what? Bij Bol.com heb je een korting van 25% op het merk van de Kardashians, maar ook hebben zij een 2+1 gratis op nagellak! Korting + een merk kopen wat nauwelijks verkrijgbaar is? KASSA! De kortingscode verloopt op 30 maart 2015, dus grijp je kans!

large-2

Het is een overzichtelijke website, waardoor je met gemak jouw kortingen kunt opzoeken, want “samen meer korting.” Scroll langs de verschillende categorieën, speciaal van kinderen tot aan foto’s, hotels en reizen, maar ook gezondheid & verzorging en de mode & accessoires. ICI Paris XL, de Hema, The Body Shop, de Tuinen, Ritualen en nog meer winkels staan onder elkaar te wachten, totdat jij gebruik maakt van de codes.

Schermafbeelding 2015-03-18 om 02.00.55

Het is bijna april, een feestelijke maand voor BEAUTY KONING, want de website bestaan dan vier jaar, maar ook ik word een jaartje ouder. Een grote familie is dan een uitkomst, want zij geven vaak Douglas bonnen – een leuke gift btw! – zodat jezelf het geld kunt spenderen. Ik begon ermee in 2011, namelijk de Hugo Boss in Orange parfum en die ga ik dit jaar aanschaffen met de korting! Op dit moment heeft Douglas ook een actie lopen met 25% op een Clinique Foundation. Ideaal voor als je opzoek bent naar je zomer foundation! Deze verloopt op 29 maart 2015, wees er snel bij!

large-1

Dit jaar ben ik wel meer bezig met het saleshoppen, want het is een ware sport als je telkens op de websites gaat kijken, waaronder e-Kortingcode.nl er één van is. Op elk gebied hebben ze een korting, voor veel winkels, maar ook aantrekkelijke kortingen, waardoor je veel geld wilt spenderen. Dat is mogelijk, omdat je goedkoper uit bent, dankzij de website! Als je er eenmaal aan begint, dan heb je het licht gezien. Maak gebruik van de bespaartips, doe mee met de saleshopsport en houd een goede portemonnee over met de toffe kortingen!

Maak jij gebruik van de kortingen op de website?

In samenwerking geschreven.


13 Comments

 • maroussia

  18/03/2015

  Oeh, handige site! Alleen koop ik door korting ook vaker is, maarja moet soms kunnen x

  Reply
 • Rachel

  18/03/2015

  ik hou der van ik had op inglot ook een hele grote bestelling maar toch geannuleerd!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   ME TOO! Oh, dat heb ik dan weer niet gedaan. :’) Ik heb wel gorgeous items aangeschaft, maar de kortingen waren ook mega!

   Reply
 • Linda

  18/03/2015

  Ah vet handig om ze zo op een rijtje te zien. Ik ben dol op zulke aanbiedingen, fijn om eens in de zoveel tijd jezelf te trakteren <3

  Reply
 • Heel handig artikel, ga er nu meteen even naar kijken.
  Dankjewel!

  Reply
 • Dana

  18/03/2015

  Handig! Alleen bij de linkjes zijn de teksten wit? Ohja mijn reactie kan ik ook niet lezen , oepsiee..

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Haha, ik was op dat moment bezig met het veranderen van de lay-out! Bedankt voor je comment, anders had ik het niet door. :”)

   Reply
 • Kim

  19/03/2015

  Leuk geschreven! Ik koop zelf vrijwel alles in de aanbieding :)

  Reply
 • Irma

  19/03/2015

  Nice! Ik ben een pure saleshopper!
  Hoe meer korting, hoe beter!

  Reply
 • Kirsten

  31/03/2015

  Ik ben ook gek op korting en heb er ook wel een zwak voor.

  Reply

Geef een reactie