FOTD: Mysterieuze zwarte ooglook, inclusief witte lenzen.

Het zijn periodes die langzaamaan voorbij schuiven in mijn make-upfases, waardoor ik gewoon wat anders wil. Variatie is belangrijk, vandaar dat de witte kijkers weer eens te voorschijn werden gehaald. Mysterieuze ooglook gecombineerd met dagelijkse neutrale lippen die iets teveel glans bevatten, totaal iets anders!

IMG_6394

Mijn leeftijd gaat wat omhoog, ondanks dat, dat ook volgendee maand gaat gebeuren. April is de maand van de feestjes, zowel Mom, als ik, als BEAUTY KONING, als mijn maat WA zijn er jarig. Natuurlijk een zooi neefjes en nichtjes, tantes en nog wat vrienden, maar het is dé maand van BEAUTY KONING! Om terug te komen op de make-up look, want die tilt aardig wat jaartjes erbij!

IMG_6384

Donkere ogen maken je ouder, inclusief de intense zwarte eyeliner, maar daarvoor moesten we primen. Daarvoor gebruikte ik de Kat Von D High Voltage Eye Primer in Smokey in de buitenste ooghoeken, Essence I Love Stage Eyebase all over the place, maar Milk, het NYX Jumbo Pencil, op de oogleden en de binnenste hoeken. In de ooghoeken bracht ik ook White, de Mircoshadow van MUS aan + op het wenkbrauwbot(= zowel als highlighter als blendtruc!).

IMG_6392

IMG_6398

29-fs

Naast White kroop de matgrijs van Sleek uit de Au Naturel Palette op het ooglid, daarnaast kwam een donkergrijs van NYX, vervolgens uit de 120 Smoke And Fire palette een glittergrijs, maar wel intens van kleur, zodat ook nog een matzwart in de outer v kon, maar ook onder het oog. Een zwart oogpotlood van TEEEZ op de waterlijn, maar ook om mee te thightlinen en als een flinterdunne liner op de bovenste wimperrand die ik vervaagde met een matzwarte oogschaduw. Met de donkere oogschaduw vormde ik ook nog een c-vorm op mijn buitenste ooghoek, voor meer diepte in de ooglook.

IMG_6400

IMG_6397

Ik krulde mijn wimpers, bracht de HEMA Dramatic Lash Builder aan, plakte met de DUO wimperlijm in DarkTone de nepwimpers van eBay op en blendde de kunstwimpers in mijn eigen wimpers met de mascara. Vulde mijn wenkbrauwen in met de Kardashian Beauty Kim’s Kardazzle Palette en ging over naar de gezichtsbasis, waar ik begon met de Bare Skin Foundation van Sleek, matteerde met Wet N Wild Coverall Pressed Powder de boel en contourde mijn gezicht met de NYX Blush in Taupe. Voor wat kleur in de look koos ik voor een zachte perzikkleur, namelijk de blush stick van de Etos in 004.

IMG_6395

Even wat huid erbij snoepen met de Miss Sporty Mimi Me Lipliner in Toffee 010, zodat ik het extra veel shine kon geven met de NYX lipgloss in Frosteed Beige. Een lipgloss uit de oude doos, want dit is nog een lipgloss die ik al in oudere looks heb gebruikt, maar nog steeds een favoriet om met de lipliner te combineren. Nadat alles compleet was, voegde ik de witte lenzen eraan toe, zodat het wat meer body kreeg. Houd je er niet van, laat ze dan zitten. Ben je er dol op? Doe dan wat je niet laten kan!

Draag jij weleens kleurlenzen?


14 Comments

 • alexa

  19/03/2015

  Door die witte lenzen wordt het net wat creapier en nog toffer!

  Reply
 • Denna

  19/03/2015

  Echt een schitterende look!

  Reply
 • Miranda

  19/03/2015

  Wat mooi gemaakt, super! De lenzen maken het helemaal af.

  Reply
 • jeffrey

  19/03/2015

  Prachtige look Cynthia,gave lenzen.Ik heb nog nooit kleurlenzen geprobeerd,maar zou best eens een keer paar mooi blauwe kijkers willen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Dankjewel Jeff! Je moet het proberen, het is fantastisch. Het past je look aan, je kan jezelf zodanig veranderen met alleen een stel aan kleurlenzen, bizar gewoon. Bij de Hema hebben ze blauwe lenzen, alleen zijn die niet superfel, maar heel natuurlijk. :)

   Reply
 • Irma

  19/03/2015

  Volgens mij heb ik deze lipcombinatie al een tijdje niet meer gezien?
  Was dit vroeger niet een favoriet? :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Nee, dat klopt! Jeffree Star is op dit moment mijn bro, ik ben echt verliefd op de felle lippen, maar ook ombre lippen zijn mijn ding!

   Reply
 • Ik draag geen lenzen, ben veel te bang om in mijn ogen te prikken haha xD Maar het effect is mega gaaf!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Oh, dit gebeurt mij ook regelmatig, zowel met lenzen als met make-up producten en kwasten. Laatst was het zo erg, ik traande de hele schmink laag weg. :”) Dankjewel! :D

   Reply
 • femketje

  19/03/2015

  awesome met die lenzen er bij :D

  Reply
 • Sandy

  20/03/2015

  Wow wat een schitterende look! Zelf durf ik geen lenzen in te doen, dus ik ben voor eeuwig vervloekt met mijn bril :P Maar ik vind het wel tof om bij anderen te zien!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Aw, dankjewel Sandy! Ai, dat is minder. Ik vond het in het begin ook enorm eng, durfde ze er ook niet in te stoppen, maar toen de lens eenmaal op zijn plek zat – na tientallen pogingen – was ik tevreden. Daarna heb ik het nog meerdere keren geoefend en nu ben ik er zo aan gewend!

   Reply
 • Floortje

  20/03/2015

  Heeeee, een nieuwe lay-out, ziet er goed uit! De combinatie van witte lenzen met de smokey eye is echt am-uuu-zing!

  Reply

Geef een reactie