Paul’s Boutique Handtas!

Elke gelegenheid heeft een parfum, een outfit, een setje sieraden, ook zo een tas. Schooltassen, tassen die handig zijn voor het winkelen, het meenemen van veel spullen, sporttassen, maar ook de klassieke handtassen die je mond doet wateren! Paul’s Boutique weet wat een vrouw zoekt in een luxe handtas, want oh boy.. dit is echt een plaatje!

12

IMG_7226

Mijn handtassen collectie begint lichtelijk uit de hand te lopen, grotendeels zijn clutches, felgekleurde tassen die je in de hand draagt. Van roze tot aan geel, rood en wit, maar de grote handtassen, daar heb ik er niet veel van. Wel blauw, bruin, maar nog geen zwart. Het plaatje van Paul’s Boutique pakte mij met de laklaag in. Een originele hoes, waarin je de tas mee kunt nemen voor onderweg in je koffer of om het op te bergen, zodat er niks mee kan gebeuren.

22

3

IMG_7240

Een grote handtas, maar klein ogend, waardoor je de chique touch behoudt, redelijk grote handvaten, waardoor je het ook aan de onderarm kan hangen, maar er zit ook een verlengstuk bij voor om je schouder. Een gitzwarte kleur met een glossy finish die helaas snel beschadigd. Daarom is het een tas die je met liefde moet behandelen, dat doe ik maar al te graag! Gouden details met een zwart-wit polkadot stof aan de binnenkant.

IMG_7245

IMG_7246

IMG_7249

De inhoud van een tas zegt veel over de persoon zelf, helaas bevat mijn tas altijd hetzelfde. Tientallen spiegeltjes, klein geld omdat mijn portemonnee altijd open gaat, zakdoeken, lipsticks, kauwgom en mijn EHBO-kitje met visitekaartjes, mondwater enzovoort. Notitieboekjes met een pen en oordopjes. Je hebt nog een aparte vak met een rit, waar je items kunt verbergen. Ook bevindt zich op de achterkant nog een rits.

IMG_7254

4

Ik ben er verliefd op! De laklaag heeft mij ingepakt, de kleur is zo intens mooi, maar ook de ruime inhoud. Er past gemakkelijk een macbook in, de iPad gaat mee, de tas deukt nauwelijks tot niet in, waardoor je voldoende bescherming hebt. Bij de V&D wordt de tas van Paul’s Boutique verkocht in twee kleuren, zwart en nude, voor €89,90!

Kon jij het merk al? En heb jij een handtas van Paul’s Boutique?


13 Comments

 • Kim

  20/03/2015

  Oh wauw dit is echt helemaal mijn ding! Ik ben gek op zwarte gelakte tassen. Vind ze vaak erg stijlvol. Het merk kende ik nog niet.

  Reply
 • Kirsten

  20/03/2015

  De tas ziet er super gaaf uit, ik ben zelf nog niet bekend met het merk.

  Reply
 • Bertine

  20/03/2015

  echt een prachtige tas, ik snap wel dat je deze hebt gekozen!

  Reply
 • manon

  20/03/2015

  Wat een geweldige tas!

  Reply
 • Bianca

  20/03/2015

  Het merk ken ik nog niet maar vind de tas heel mooi, snap dat je er verliefd op bent x

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/03/2015

  Heeeeeeeeeeeeeey you got a new lay-out! Nice! Heel clean. En mooie tas ook, very classy.

  Reply
 • Ik wist niet dat ze dit merk ook gewoon in de V&D verkochten, ik dacht alleen via ASOS. Whoehoe daar ga ik eens snel naartoe :D

  Reply
 • beautifulday4makeup

  20/03/2015

  Mooie tas hoor. Ik vind dat de glans het geheel mooi afwerkt

  Reply
 • Irma

  21/03/2015

  Classy hoor! Love the bag!

  Reply
 • jeffrey

  21/03/2015

  Prachtige tas Cynthia,wist niet dat je clutches verzamelde ;-).

  Reply

Geef een reactie