VIDEO: Action + Etos Shoplog Maart 2015!

Soms heb je gewoon zin om al je geld te spenderen in goedkope winkels, want hoe cheaper, hoe beter! De Action is één van de winkels waar ik graag kom, ondanks de drukte, de chaos die op dat moment afspeelt in de winkels, maar ze hebben van schroevendraaiers tot aan nepwimpers, theepotten voor kinderen en de MP3 spelers van jaren geleden. Met mijn nieuwe droombaan was ik opzoek naar enkele items, vond deze bij de fantastische winkel die nog niet overal in Nederland zit, maar wel in mijn hometoom! Kijk mee naar mijn shoplog!

122

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Noodzakelijke dingen werden er aangeschaft, zowel de vitaminetabletten voor mijn special effect make-up, als de reinigers voor het verwijderen van de helse make-up. Ja, hier komt nog steeds een unready with me van, maar het is een vervelend klusje. Grote schildersdoeken waar ik op tekeer kan gaan, dat klinkt als muziek in mijn oren. Inmiddels staan ze allemaal al in de verf, sommige zijn al af en gepubliceerd in mijn Etsy shop, waar jij mijn schilderijen kan bezichtigen en jouw aankoop kan doen!

Heb jij laatst nog bij de Action geshopt? En wat waren jouw aankopen?


10 Comments

 • Kiss & Make-up

  22/03/2015

  Leuke video! Het hoeft niet altijd make-up te zijn, eh. Inderdaad, baby ass wipes zijn geweldig goed om snel kwasten snel mee schoon te maken en swatches mee te verwijderen. Dat poedermasker klinkt echt wel heerlijk van geur, hmmm. Je schilderwerken zijn echt mooi. Ik hou van je stijl. Slim dat je gewoon bestaande werken koopt om over te schilderen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   So true MEL. MOEHAHAHA. Sorry Melis, dat scheelt echt, omdat je het overtollige make-up van je brushes al verwijderd. Daarom die ik het stiekem ook hoor! Dankjewel, dat vind ik echt een groot compliment dame, thankyou! <3

   Reply
 • femketje

  22/03/2015

  je lippen knallen van m’n scherm af :D awesome!

  Reply
 • alexa

  22/03/2015

  ik ben meer afgeleid door je prachtige make-up, leuke dingen heb je gekocht!

  Reply
 • Sheela

  22/03/2015

  Ik ben al een hele tijd niet meer op je blog geweest, je lay-out zie ik nu pas. Hij zo is mooi geworden. Ik vind het veel beter nu. Leuke video, je bent zo vrolijk en spontaan :) xx

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Leuk dat je weer eens voorbij schuift Sheela, bedankt voor je complimenten dame! <3

   Reply
 • me

  22/03/2015

  Action heeft toch blanco canvassen?

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/03/2015

   Nee, helaas niet altijd. Althans, onze Action heeft deze eens in de zoveel tijd of juist kleine doeken van maar 10×10. Ik wil namelijk de grote big ones! :D

   Reply

Geef een reactie