Last week, I was thankful for.. #42

Diep van binnen wist ik dat het ooit uit de hand zou gaan lopen, want mijn liefde voor SFX make-up gaat ver. Het vasthouden van levensechte harten, de liters nepbloed, maar nu ook de zeemeerminnen, het maken van snijwonden en de ideeen die ik nog in mijn hoofd heb. Ik zei het in januari, ik houd mijn hart voor jullie vast, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig was het die van een ander – anders was het niet mogelijk om dit te zeggen.. Afgelopen week, was ik dankbaar voor..

“I prefer to earn it,
it makes me appreciate it more.”

Toffe samenwerking met Rachel – koffie verkeerd – peptalk van mijn bro – smoothie met sinaasappelsap, bevroren aardbeien en frambozen – uitrazend bij mijn bro – werken achter de schermen voor de site – parmezaanse kaas – nagels lakken na maanden – uitzoeken van nieuwe layouts – 1500 abonnees op CynthiaKoning! – oreos – nieuwe bureaustoel besteld! – een artikel op FB wat mij werd aangeraden, wat ikzelf had geschreven – 3k aan views op het Engelse kanaal QUEENKINGSFX – new shoes – The Originals – gezelligheid met mijn bro – de nieuwe layout – de perfecte snee die ik maakte! – goede bureaustoel – homemade sushi – 200 abonnees op QUEENKINGSFX! – het afwerken van mijn to do lists – leuke en positieve comments – oldschool chillen met broeders – Lindt bonbons.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


11 Comments

 • alexa

  23/03/2015

  tof dat jij en rachel allebei iets moois hebben gemaakt, heel anders maar erg leuk! Wauw 3K op je engelse kanaal, topper!

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/03/2015

   Dankjewel Alexa! Yes, ik vond het ook amazing om te doen. I love collabs!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  23/03/2015

  Aw, yeah, you saved the best for last! Die bonbons van Lindt met die loperige vulling zijn echt the BOMB!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  23/03/2015

  Wat leuk dat je zo goed met je broer overeenkomt

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/03/2015

   Haha, ik heb geen broer! Met bro’s bedoel ik vrienden, familieleden, bezoekers enzovoort, vaak in verband met privacy. :)

   Reply
 • maroussia

  23/03/2015

  Ik vind je engelse kanaal helemaal geweldig! Zo origineel, jij gaat het zeker nog ver schoppen! x

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/03/2015

   Wauw, dankjewel Maroussia! Amazing dat je dat zegt, let’s hope for the best! <3

   Reply
 • Irma

  23/03/2015

  Je bent lekker bezig op YouTube, Cynth!

  Reply
 • Lilly

  23/03/2015

  Voor jouw leuke reacties op mijn foto’s Cynth, voor een emotioneel maar goed gesprek met een vriendin, mijn huisje, baan, mijn familie, en de dokter want ik mocht stoppen met medicijn en minder medc nemen is dankbaarheid, ook al komt dat ook deels door mijn doorzettingsvermogen met sporten! :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/03/2015

   AW LIEF LIL! Ik vind Koekie ook echt een dotje, ze is zo lief, maar vooral dat wenkbrauwtje wat ze soms optilt, geweldig. Lekker dat je het voor elkaar hebt met je huisje, maar ook je baan! YES, familie is belangrijk dame! :)

   Reply

Geef een reactie