FOTD: Replica Erotica.

Het werd een replica van één van mijn andere looks die al eens eerder was verschenen. Helaas faalde ik in de 3 Minute Eyeshadow Challenge op het Engelse kanaal, maar om een hele make-up look weg te gooien, terwijl de basis er net op zat? Daar doet de Koning niet aan. Bezuinigen, roeren met de riemen die je hebt, een snufje Erotica met wat Heaven.. Oh, Too Faced!

1 erotica

Mijn zwarte gelliner is op dit moment een totale ramp, te dik, te stroef, wilt niet mooi op het ooglid en dat frustreert mij. Doe je moeilijk? Dan lekker niet toch! Dat dacht ik toentertijd, waardoor ik een eyelinerloze fase in ging, maar al snel de kleurvervangers erbij pakte. Lipglosses? Prima! Geen liner dit keer, maar zachte subtiele tinten, voel ik de lente aanbreken? Zowel volgens de seizoenen als in mijn looks?!

I1

15-vs

Met de twee basissen, de oogprimer van Essence I Love Stage Eyebase en het NYX Jumbo Pencil in Milk, op de oogleden, voorzag ik de ooghoeken van een lilac kleur genaamd Angel van MUS met op de leden Sweet van ELF. Heaven op het wenkbrauwbot en lichtjes naar beneden aanbrengen, zodat Sexpresso in de arcadeboog kon. Deze twee kleuren komen uit de Too Faced Natural Eye Palette. Ook een klein dotje van Angel onder de brows!

2121

De perfecte intensiviteit bouwde ik op met Erotica, dankzij de donkergrijze kleur, de shimmers, veranderde dit de namaak, naar een totaal iets anders. Sexpresso bracht ik ook aan onder de ogen met wat van Erotica. Een bruin oogpotlood van Max Factor, de Excess Intensity Liner 02, op de waterlijn en lichtjes thightlinen. Wimpers krullen, laagje Yves Rocher Volume Elixer Mascara en de nepwimpers van de Primark die ik vastplakte met de DUO Lash Glue in de DarkTone.

3 erotica

Mijn gezichtsbasis bestond uit de standaard producten die ik op dit moment gebruik, de foundation van Sleek, de Bare Skin Foundation in de kleur Shell. Daaroverheen komt de Coverall Pressed Powder van Wet n Wild, onder de jukbeenderen Taupe blush van NYX, met daarbovenop de Mineralogie blush in Wallflower en als klapper op de vuurpijl.. Silk Teddy als highlighter, afkomstig uit de TFNEP!

IMG_7906

4 erotica

Omdat we in rustige sferen waren, besloot ik geen neon kleur toe te voegen, maar subtiel, iets naturel, namelijk In The Flesh van Wet n Wild. Dit was nog niet voldoende, want ook Silk Teddy bracht ik aan op het middelste gedeelte van mijn lippen, veegde dit wat naar de zijkanten voor een egaler effect. Daarmee maakte ik de make-up look compleet. Rust, geen eyeliner, binnen de lijnen en toch nog sprekend. De Too Faced Palette houdt mij nog steeds in haar greep!

Gebruik jij oogschaduws op de lippen? Of als highlighter?

En fack, ik heb een rafel aan mijn blouse.


10 Comments

Geef een reactie