Lucardi Regal Horloge.

Het was een zoektocht waar je U tegen zei, van een stuk ijzer wat ik ooit tegen kwam op Tumblr, tot aan bloed, zweet en tranen. Opzoek naar een soortgelijke watch, spotte ik de look-a-like bij Ben Saunders die hij verkocht op de veiling van 3FM. Het ging op mijn verlanglijst die met de dag langer wordt, maar een accesoires om je arm maakt je outfit compleet. Jaren verder spotte ik de horloge opnieuw, ditmaal gewoon bij Lucardi!

IMG_7508

IMG_7506

IMG_7511

Nadat ik eindelijk mijn sleutels had ingeleverd van mijn helse stage – ja, dat is al twee jaar geleden! – besloot ik mijzelf te trakteren op wat mooist. Snuffelend bij onze lokale juwelier Lucardi, zag ik een horloge die meteen mijn hart veroverde. Geen tiereletijntjes, frustels of kleur, maar simpel, mannelijk en toch elegant om te zien.

IMG_7513

IMG_7516

De grove schakels waren die het voor mij deden, inclusief de Romeinse cijfers met het ruige randje. De horloge van Regal R16274-662 is gemaakt van staal, waardoor het licht om de pols heen hangt, spatwaterdicht en het glas van mineraalglas. Op de achterkant bevindt zich het kliksysteem, waarmee je de horloge dicht kunt maken. Ideaal voor als je een beetje klunzig bent, want dit systeem is in mijn geval veiliger! Voordat je het weet blijf je hangen en trek je het bandje kapot, nu niet.

IMG_7522

IMG_7524

Vanwege mijn smalle polsen moesten er vijf schakels tussenuit, maar dit werd gewoon in de winkel zelf gedaan. Topservice! Hierdoor beschadig ik de horloge niet, zit het goed en kan het meteen gedragen worden.

IMG_7511

Ik houd van dit soort accessoires, het is een eyecatcher voor mij, ook als anderen een stoere watch dragen. Horloges zijn tegenwoordig er niet alleen voor het klok kijken, maar ook de toevoeging aan je outfit. Het stuk staal om mijn pols staal fabuleus, totaal niet voor het andere geslacht, maar een unisex horloge, zonder dat het op iets lijkt wat uit de film van 50 Shades of Grey komt.

De horloge van Regal R16274-662 is verkrijgbaar bij Lucardi, zowel in de winkels als in hun online webshop voor €59,99, maar momenteel afgeprijsd voor €29,99!

Heb jij sieraden van Lucardi? En wat vind jij van horloges?


15 Comments

 • beautifulday4makeup

  27/03/2015

  Wat leuk dat je voor een mannelijker horloge gekozen hebt. Buiten mij werk draag ik ook een eerder mannelijk horloge

  Reply
 • Sofie

  27/03/2015

  Mooi horloge hoor!

  Reply
 • Feng

  27/03/2015

  Super mooi horloge!:D

  Reply
 • Mirjam

  27/03/2015

  Oh ik vind hem erg mooi, strak en netjes!

  Reply
 • maroussia

  27/03/2015

  Wat een parel! En zeker wel een goed prijsje voor z’n mooie horloge. Hij glimt ook erg mooi. Je zal er wel extra mee shinen haha :) x

  Reply
 • femketje

  27/03/2015

  oeh fancy :D lekker strak design!

  Reply
 • Manon

  27/03/2015

  Wow wat een mooie horloge!

  Reply
 • Kim

  27/03/2015

  Mooie horloge heb je gekocht! Jaren terug heb ik ook eens een gezien van Michael Kors (toen nog niet zo populair als nu), men wat was die duur! Achteraf spijt dat ik hem niet heb gekocht al zou ik het nu niet zo chill vinden als ik er iedereen mee zie lopen.

  Reply
 • Kirsten

  27/03/2015

  Oh wat is hij gaaf! (: heel erg mooi horloge, Lucardi heeft super leuke dingen.

  Reply
 • Asmae

  27/03/2015

  Wauw dat is pas een mooie horloge!! :)

  Reply
 • Irma

  27/03/2015

  Oeh, wat een mooi horloge!

  Reply
 • jeffrey

  27/03/2015

  Prachtig horloge Cynthia.

  Reply
 • Linda

  27/03/2015

  gelukkig gaan er meerdere wegen naar Rome haha! Wat een prachtig horloge <3

  Reply
 • Wat een mooi ding! Heerlijk dat je m van je wishlist kan afstrepen :)

  Reply

Geef een reactie