Lente Meets Cynthia!

Nog minder slapen? Het is mogelijk, want dit weekend gaat de klok weer een uur vooruit, wat inhoud dat we een uur verliezen in het dagelijks leven. Vorige week was het zo ver, want het lenteseizoen is begonnen. De krokussen poppen uit de grond van de Polderren ineens kleurt mijn ghettobuurt naar een fleurige beestenboel! Lente Meets Cynthia!

IMG_8453

Met de primers in de hand, gewapend voor de warme temperaturen bracht ik de Essence I Love Stage Eyebase aan op de oogleden met daaroverheen de knaller voor pigmenten, namelijk het NYX Jumbo Pencil in Milk. Op het ooglid depte ik de zachtroze van INGLOT, nummer 397. Daaroverheen bracht ik Sweet van ELF aan voor de shimmers, met een vleugje Casual Elegance van de Zoeva Naturally Yours Palette in de ooghoeken.

12

Schermafbeelding 2015-03-15 om 02.14.08

Niet te vergeten dat ik ook First Love op het wenkbrauwbot aanbracht als highlighter, maar ook voor de blendtruc. Een okergeel van INGLOT onder het oog, in nummer 60 met aan de buitenste rand van hetzelfde merk een oranje oogschaduw genummerd 10. Met de gele highlighter uit de Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle gaf ik de onderkant meer glans.

222

Met de lavendelkleur uit de 88 Mat Palette voorzag ik mijn arcadeboog van een kleur, blende dit tot een smokey eye en koos voor de INGLOT oogschaduw in turkoois 59 als glanzende highlighter op het wenkbrauwbot. Deze gebruikte ik ook over de Max Factor Excess Intensity Longwear Liner 02 die diende als eyeliner langs de bovenste wimperrand, zonder wing. Krulde de wimpers, gebruikte de FabuLash Mascara en voegde nog een geeloranje kajal pencil van Yves Rocher toe op de waterlijn.

3

Mijn gezichtsbasis bestond uit de Sleek Bare Skin Foundation in Shell, de Ben Nye Creme Highlight, maar ook de Translucent Powder van het merk. Shapen met de NYX Blush in Taupe en de kleur bracht ik in het gezicht met wat Pomegranate van Sleek, heel licht! Mijn hlghlighter? De turkoois van de INGLOT! Verder maakte ik gebruik van de Catrice Be Natural Lipstick en de lipgloss Pristine Nude van Max Factor.

IMG_8450

Een leuk weetje, de look komt vanmiddag op het Nederlandse kanaal online in samenwerking met Rozemarijn! Zij maakt namelijk de lippen én de gezichtsbasis op haar manier, waardoor het zeker de moeite waard is om deze op 16:30 uur te gaan checken! Laat de lente maar komen, want dat is een stap dichter naar de zomer!

Heb jij al ideeën voor jouw looks in de lente?


5 Comments

 • femketje

  28/03/2015

  gorgeous as ever :D ik heb zelf dat super pastel tinten me te bleek maken, erg jammer want ik vind ze echt super mooi!

  Reply
 • Irma

  28/03/2015

  Oh my god, dat staat zo leuk bij je shirt!
  Love it!

  Reply
 • Floortje

  28/03/2015

  Awesome! Zo verfrissend. Ben fan van jouw looks, stelt nooit teleur :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/03/2015

  Pretty! En echte paaslook vind ik.

  Reply
 • Wat een awesome kleurencombi! Staat je echt goed!

  Reply

Geef een reactie