VIDEO: Trypofobie make-up tutorial!

Het vasthouden van een echt hart wat ooit bloed door het lichaam van een dier had gepompt, dat was al een grote stap voor mij. Gelukkig kon je dat niet zien in de video en knipte ik dat deed eruit, maar ditmaal wilde ik zoutzuur over mijn arm schenken, in de hoop dat het vlees zou oplossen. Misschien zelfs het bot, want kokhalzend maakte ik de trypofobie!

trypofobie

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De reacties? Die waren fenomenaal, vooral omdat er maar enkele er tegen kunnen en vele hun vrienden erin gingen taggen. Gemeneriken, love them! Hoe vaker ik er naar keek, met editen, het verspreiden van de liefde voor jullie, hoe minder last ik ervan had. Om terug te komen op de fobie die nog niet is opgenomen in het officieel systeem, het is een angst voor gaten in objecten, voorwerpen, planten, maar ook het lichaam. Denk aan de koppen van een lotuszaad.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Mehron Spirit Gum
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Spatel
– INGLOT Eyeliner 23T
– Random kwast voor de spirit gum
– Dotting tool
– Arganolie

trypofobie

Op Snapchat liet ik stap voor stap zien hoe de look werd gecreëerd, vanwege de positieve reacties heb ik besloten om dit vaker te doen. Wil je deze bijwonen? Voeg mij dan toe, mijn naam is QueenKingg. Dankzij het Engelse kanaal werd mijn brein wakker gehouden door dit soort zieke gedachten. Natuurlijk midden in de nacht, heb jij ook een rare brein en nog ideeën voor een look? Laat ze in de comments weten!

Heb jij last van trypofobie?


21 Comments

 • femketje

  02/04/2015

  woah lekker nasty :D gaaf!

  Reply
 • Silke

  02/04/2015

  WOAW. YES. DIT. OMG. Heerlijk smerig weer! I LOVEEEE IT! Je weet jezelf elke keer weer te overtreffen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Haha, dankjewel Sil! <3 Het doet mij ook elke keer weer verbazen met de bizarre dingen die oppoppen in mijn hoofd. :')

   Reply
 • Joyce

  02/04/2015

  WOW. Dit is zo vet! Hoe bedenk/doe je het toch.Ik ga dit echt een keer proberen .
  Adembenemend gewoon meis!
  Ik wil je trouwens ook even zeggen dat ik je genomineerd heb voor de ”be proud” tag. Te vinden op mijn blog!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Dankjewel dame! WOESH! Bedankt voor het taggen, ik heb het inmiddels gezien. Ik schrijf het even op. ^^

   Reply
 • Joyce

  02/04/2015

  Wat mooi gedaan! Wel een beetje eng eigenlijk. ;)

  Reply
 • Dhini

  02/04/2015

  Woow..knap gedaan. ik word kriebelig van

  Reply
 • Denise Joanne

  02/04/2015

  Oooooh, dat gevoel dat ik hierbij krijg kan ik niet omschrijven!
  Ik raak gewoon gefrustreerd als ik naar die gaatjes kijk. Ik heb even gegoogled naar Lotuszaad, en dat wekt inderdaad hetzelfde gevoel op! Wat bizar!
  Aan de ene kant wil ik het aanraken en aan de andere kant wil ik er zo veel mogelijk afstand van nemen. Lekker duidelijk weer, hahaha!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Gefrustreerd, goed omschreven! Je wilt het er echt van afkrabben, althans, dat gevoel heb ik. Haha, dankjewel! AANRAKEN? WHAT?! Ja.. je hebt gelijk.. :’) I wil het ook wel aanraken, het zal vreemd voelen, denk ik.

   Reply
 • Joyce

  02/04/2015

  Wauw, zo gaaf!!!

  Reply
 • Jasmine

  02/04/2015

  Yikes, vreselijk goed! Net alsof je arm een stuk koraal werd!!

  Reply
 • Rachel

  02/04/2015

  heel tof ziet er echt FREAKY UIT

  Reply
 • Wow gek gedaan zeg! Kende ik trouwens nog niet. Raar hoeveel soorten angsten er bestaan eigenlijk ^^

  x Aurélie

  Reply
 • alexa

  03/04/2015

  OMG ik zag dit op facebook was nieuwsgierig en klikte toch maar het iet er echt smerig uit.. Hahahah ik dacht wat heb jij nou weer gedaan! Ik snap de angst wel haha.

  Reply
 • Celeste

  03/04/2015

  Wauw dit is echt mega gaaf! Super knap gedaan!

  Reply
 • Kattenkoppen

  04/04/2015

  Oh dit ziet er zo smerig uit! Geweldig gedaan!

  Reply

Geef een reactie