#48UURLIVE III: Wat? Wie? Wanneer?

Met kriebels in mijn buik denk ik al aan het jaarlijkse evenement van BEAUTY KONING, de #48UURLIVE! Het is een berucht item van de site, niet alleen BK wordt erbij betrokken, maar ook het Nederlandse YouTube kanaal valt er dit jaar onder, net zoals Instagram, Twitter en Snapchat! Volgende maand zal de derde editie plaatsvinden, mei 2015 wordt een festijn met de #48UURLIVE!

IMG_7609-1024x1024-12013.

Wat houdt het in? 
De #48UURLIVE, wat voorheen de 48 uur Challenge werd genoemd, bestaat uit 48 uur lang live zijn, onder het genot van een goede videogame, praat ik voortdurend met de mensen die voorbij schuiven in de livechat. Je kan meegenieten van de game die ik op dat moment speel, meekletsen in de chat en socializen met mij + de andere dames en heren die aanwezig zijn in de chat.

Ik neem jou twee dagen lang mee op sleep touw in ‘mijn leven’, hang twee dagen lang zonder te slapen achter mijn XBOX 360. Dit jaar verandert dat een tikje, want ik ga twee uur slaap pakken, aangezien ik de vorige twee jaren op het 44ste uur in slaap viel. Ik deel mijn smoothie recepten die ik die dagen drink, mijn levensverhalen en natuurlijk een hoop make-uptalk!

Schermafbeelding-2014-07-19-om-16.15.202014.

Hoe ontstond de #48UURLIVE?
Drie jaar geleden was ik bezig met het organiseren van de livechat, waardoor ik geïnspireerd raakte door GTA IV. In de game bevindt zich een achievement die je moet unlocken binnen 48 uur, de missie is om de game binnen die tijd uit te spelen. Hierdoor ontstond de challenge, omdat ik niet wist of dit daadwerkelijk mogelijk was. Ik stelde het voor in de livechat en zo werd het event geboren!

Schermafbeelding-2014-07-12-om-16.15.55

Welke game ga ik dit jaar spelen?
Tot nu toe wisselde dat elk jaar, maar mijn hart ligt bij Saints Row, waardoor ik denk dat SR dit jaar weer deel uit zal maken van de challenge. Of niet, en gaat mijn voorkeur uit naar GTA? Nummer vijf heb ik nog steeds niet uitgespeeld, maybe is dat een optie? Dat is vaak onduidelijk totdat de trailer van de #48UURLIVE verschijnt.

Schermafbeelding-2013-07-31-om-01-1.36.10

Hoe werkt het met de stream? Wat kan je zien?
Ik heb een apparaat aangesloten op mijn XBOX, waardoor ik live kan streamen naar Twitch. Op Twitch verschijnt hetzelfde beeld wat ik ook zie, hierdoor zien wij allebei hetzelfde en ook mijn geweldige autorijskills! Volg mij op Twitch, dan krijg je een e-mail als ik live ben!

07-11-2014-1 kopie 2

07-11-2014-5 kopie

Hoe werkt het met de livechat?
Dit jaar wil ik voor het YouTube-evenement gaan, waardoor ook abonnees op de hoogte worden gebracht van de challenge. Sowieso komt de Tinychat erbij kijken, die wordt vermeld op de site zelf, daarnaast spam ik Twitter vol met de link. Je kan de chat joinen, meepraten en je hoort + ziet mij ook op het beeld. Anderen joinen ook, vermelden hun dag, welke producten je moet kopen of kondigen een zwangerschap aan. Vorig jaar hadden we rond half vier in de nacht – als ik het goed heb – een liveconcert van één van mijn vrienden. Iemand trok zijn kleding uit, mensen over de hele wereld joinen, daarnaast maakt het niet uit of je om 1 uur in de ochtend verschijnt of om 7 uur, want vaak is er wel iemand aanwezig! Laten we de geweldige foto sessies niet vergeten!

Winacties en sponoring: 
Vorig jaar werd de #48UURLIVE gesponsord door o.a. Shoplog.nl, maar ook Promiss.nl, MissPublicity, Koch Media, Zonnebrillen.com, Digitransfer en nog veel meer. De winacties waren fenomenaal en ook dit jaar hoop ik weer mind-blowing acties te kunnen organiseren! Ik ben opzoek naar sponsoren, winacties en meer, lijkt je dit wat? Neem dan met mij contact op via het contactformulier!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet vooral niet om het einde te checken voor de hilarische foto’s!

Wanneer vindt de challenge plaats?
Dat is nog niet bekend! Sowieso eind april 2015, maar jij hebt nog zeggenschap in de datum. Stem daarom in de poll op de datum die jou uitkomt!

Het is niet normaal hoeveel zin ik erin heb, de vibe heeft mij alweer te pakken! Ik heb zin om te gamen, om Saints Row uit te spelen, maar ook GTA roept mijn naam. Het ouwehoeren wat niet ophoudt, maar ook om samen te zijn met jou! Kan ik op jou rekenen? Blijf jij mij trouw en hang jij dag en nacht in de chat? IK HOOP HET!

Ben jij er dit jaar bij?!


14 Comments

 • Kiss & Make-up

  03/04/2015

  Ik ben op al die datums thuis dus voor mij is ’t eender! You got commitment girl! Ik kijk er naar uit :-)

  Reply
 • Muitte

  03/04/2015

  wat leuk zeg, heb hier nog nooit van gehoord! Heel veel succes alvast!

  Reply
 • Het Sushimeisje

  04/04/2015

  Dat je 48 uur lang wakker kan blijven! Krijg je dan geen hoofdpijn/slecht zicht/loom praten?

  Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig geworden dus als ik weet wanneer dit plaatsvind dan kom ik wel even in de chat rondkijken ;)
  Maar ik hoef hiervoor geen webcam te gebruiken toch?

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Ja, je krijgt wat lichamelijke klachten, maar ik viel al twee jaar lang op rij in slaap op het 44ste uur. :’) Het zal op 1 mei 2015 om 20:00 uur van start gaan en ik zou het zeer waarderen als je langs komt. Geweldig dame! Nee, je hoeft geen webcam te gebruiken, het mag wel, maar zonder cam ben je ook van harte welkom. <3

   Reply
   • Het Sushimeisje

    09/04/2015

    Ik zie dat het op een vrijdag is dus dat komt mooi uit! Ik zal zeker gaan kijken. Succes met de voorbereidingen!

    Reply
 • Irma

  04/04/2015

  Jaaa de traditie wordt in stand gehouden! Ik heb nog steeds mijn fingers crossed dat het 29 april of eerder plaatsvindt! :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Haha, of course! Helaas vindt het plaats op 1 mei. :(

   Reply
   • Irma

    09/04/2015

    Aaah nooo, wat jammer!
    Ik zal aan je denken tijdens #48uurlive!

    Reply
 • JoanyM

  05/04/2015

  Hahaha wat een idee, ik ben benieuwd!

  Reply
 • Kim

  07/04/2015

  Wat een gaaf idee zeg! Ik game niet en zal nooit zo lang op kunnen blijven haha maar kom zeker even buurten. Is het erg dat ik geen cam heb?

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   YAAAY, gezellig! Nee, dat is geen probleem, zonder webcam ben je ook welkom! Daarnaast kan niet iedereen op de cam verschijnen, omdat je maximaal 8 of 13 mensen ofzo kan toevoegen? 14? Geen idee. :’)

   Reply

Geef een reactie