VIDEO TALK: HOMORECHTEN EN ELKAAR ACCEPTEREN!

Jezelf zijn is belangrijk. Het is wie jij bent, waar je voorstaat, maar ook hoe jij anderen behandeld. Je moet van jezelf houden, voordat jij je hart aan een ander kan geven. Ik werd getriggerd door enkele comments + ervaringen uit mijn dagelijks leven en besloot om de video toch op te nemen. Check it out now! 

11088560_812303505516797_1150282273148143884_n

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is hartverscheurend als je niet bij je geliefde kan zijn of als iemand jouw lover afkraakt. Je weet hoe kwetsend opmerkingen kunnen overkomen op jezelf, waarom zou je een ander dit wel aan doen? Zoals ik al in de video zei sta ik voor gelijke rechten, zowel voor de homoseksuelen als de vrouw, want iedereen is gelijk.

Hoe gaat men hier in jouw omgeving mee om?


12 Comments

 • Irma

  05/04/2015

  Mijn familie heeft helaas niks met piercings en tattoos, maar op het gebied van seksuele voorkeur zijn ze gelukkig wel heel open-minded.

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Oh, that’s a good thing dame! :) Maybe draaien ze ooit nog bij?

   Reply
 • Kiss & Make-up

  05/04/2015

  Groot gelijk, who cares of je nu op mannen, vrouwen of allebei valt. Het kan gewoon niet om iemand uit te sluiten omwille van wie hij of zij is. Je kan niet veranderen wie je bent. En dat hoeft ook helemaal niet.

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Preach gurl, preach! Je kan inderdaad jezelf niet veranderen, helemaal niet als het op dat punt aankomt.

   Reply
 • femketje

  05/04/2015

  amen sister! mijn familie is ook heel open (gelukkig!) en die willen alleen maar dat je gelukkig bent in de keuzes die je maakt :) zo heb ik ook piercings gehad en weet ik het wat allemaal, en ondanks dat mijn ouders liever zagen dat ik dat niet deed, hebben ze niet moeilijk gedaan en heb ik ze er uiteindelijk zelf na een aantal jaren uit gehaald :3

  mooi dat je zegt “geef je geluk niet aan een ander”. zo waar! respect girl! <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Dankjewel Fem! <3 Haha, soms moeten ze eraan wennen, zolang jijzelf het maar mooi vindt, toch? :)

   Reply
 • Floortje

  05/04/2015

  8Lawl *kijkt op horloge*, bahaha. Maar back to business: dat iemand op jouw video iemand anders bekritiseert, hoe haal je het in je hoofd! Ik ben nooit zelf iemand tegengekomen die problemen heeft met homoseksualiteit maar indien dat zo is zal ik zeker een pittige discussie starten. And girl, holymoly, je ziet er echt gorgeous uit in deze video!! (No homo, *padumtsch*)

  Reply
  • Floortje

   05/04/2015

   Zonder de 8, waar komt die vandaan.

   Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   DAT EINDE. Hilarisch! :’) Dankjewel dame! <3 Ik zie wel haters bij anderen bloggers, dan kan ik mij ook nooit inhouden. Ik kan de haat makkelijk handlen, omdat ik zoveel haat al over mij heb heen gekregen, je went daar een soort van aan. Fijn om te horen dat je er geen ervaringen mee hebt, thank god! :)

   Reply
 • Kattenkoppen

  07/04/2015

  Aaaamen! Het is altijd fijn om te horen dat mensen het juist niet normaal vinden als er negatief op word gereageerd. Mooi dat je zo opkomt voor je lezers ;) You go!

  Reply

Geef een reactie