VIDEO UNBOXING: BEAUTYPRODUCTEN VAN ARGANTHEEK!

Mijn geluk kan niet op met de zon, want mijn huid heeft de winter nog maar net overleefd. De vellen hangen eraan, het is geïrriteerd en dan komen natuurlijke beautyproducten die biologisch zijn zeker van pas! Argantheek is een online webshop met goddelijke goodies en dat vraagt voor een unboxing video!

Schermafbeelding 2015-04-01 om 00.32.00

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

AH! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de pakking, om daar een DIY van te maken, maar ook om het uit te proberen in mijn haar. Laten we het rozenwater, maar ook de rozenolie niet vergeten. Zij verkopen niet alleen beautyproducten zoals de Black soap, maar ook culinaire arganolie waar ik het al in de video over had. Daarnaast heeft Argantheek het beleid dat als je voor 16:00 uur besteld, het pakketje de volgende dag in huis hebt! Natuurlijk verschijnen de reviews gewoon op de wesbite!

Heb jij weleens bij Argantheek besteld? En ben jij bekend met arganolie?


8 Comments

 • lisa

  06/04/2015

  Ik had de video gister op youtube bekeken, maar helemaal net meer gereageerd… Ik ben vooral benieuwd naar de black soap en de modder (haarmasker whuut!?)

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   YAY! Leuk dat je toch nog reageert Lisa! Ja, het moddermasker voor je haar, lichaam, handen, gezicht, alles, oh my god, amazing! Hoop ik, let’s check it out!

   Reply
 • femketje

  06/04/2015

  haha wat ben je toch een tof wijf XD “oh ik vind het wel weer op google” epic! :’)

  Reply
 • Joyce

  06/04/2015

  Klinkt allemaal wel heeeeeel erg goed hoor! Ben benieuwd.

  Reply
 • Bianca

  06/04/2015

  Mooie producten en prachtige ooglook met die pastel tinten :)

  Reply
 • Melissa

  06/04/2015

  Ik ben wel erg benieuwd naar die haarmasker, klinkt wel goed, haha. Ik heb nog nooit van de website gehoord trouwens, dus ga wel zeker even een kijkje nemen ;)

  xxx

  Reply
 • alexa

  07/04/2015

  ziet er goed uit ben benieuwd wat je ervan vindt!

  Reply

Geef een reactie