Dermolin douche foam + face wash!

De zachte geuren zijn ideaal voor in de lenteperiode die op dit moment plaatsvindt. Denk aan de frisse bloemengeur, het gemaaide gras, maar ook vanille en witte bloesems zijn perfect voor nu. Dermolin weet hoe zij jou moeten inpakken om deze subtiele geuren te gebruiken in hun douche foam. maar hun face wash is het tegenovergestelde. Interessant! Tijd om de producten eens onder de loep te nemen!

IMG_4627

Het was een onbekend merk voor mij, pas toen ik ermee in aanraking kwam, begon het mij op te vallen in de winkels. Ineens werd het verkocht bij de Tuinen, de Rozemarijn, maar ook meerdere natuurlijke winkels. De verpakking is eenvoudig, oogt heel hygiënisch, vanwege de schone touch met de babyblauwe kleur.

IMG_4629

IMG_4631

Sinds vorig jaar april begon ik met de douche foams én dat was de ontdekking voor deze fenomenale producten! Het is een ware feest om met de gel die zich omzet in een schuim aan de slag te gaan, dat geldt ook zeker voor de foam van Dermolin. De foam komt in een pompflacon, deze staat wel aardig onder druk of kaken mijne had dat, in verband met het verzenden daarvan. Je weet hoe die bezorgers daarmee om kunnen gaan.. YIKES!

IMG_4635

1

Een rijke, maar donzige volle substantie met een vanille aroma die vrij komt als je het op de huid gaat inmasseren. Alsof je zijde aanbrengt, maar dan met een geur waar je hart van warm wordt.. WAUW. Het droogt mijn huid niet uit, maar laat een dun, maar beschermend laagje achter. Perfetto!

IMG_4638

IMG_4637

IMG_4642

De face wash is totaal iets anders van wat ik ben gewend! Een nieuwe ervaring met de dikke stroperige structuur, waardoor het wat stroever gaat om de face wash om te zetten tot een schuimende reiniger. Ideaal, hierdoor ben je zuiniger met het product! Hier zit géén parfum in, wat een uitkomst is voor mensen met een gevoelige huid, like me!

2

Mijn make-up smelt als sneeuw voor de zon, maar het is nét iets te agressief voor mijn huid. Mijn huid is extreem droog, gevoelig, bla, waardoor deze wel geschikt is voor een normaal of vet huidtype. Ik maak nog steeds gebruik van de face wash, vooral bij mijn SFX-looks, zoals Mystique of The Nightmare Before Christmas. Zij testen hun producten niet op dieren, maar menselijke vrijwilligers, that’s AMAZING!

IMG_4628

Het uitproberen van nieuwe producten vind ik fantastisch, want ik ben verkocht aan de douche foam! Het schuimende effect wat je krijgt, het extra voedende laagje, maar ook de geur. De producten bevatten geen parfum, zijn pH-huidneutraal en beats geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De Dermolin douche foam is verkrijgbaar in hun webshop voor €8,95 en de face wash van hetzelfde merk is  verkrijgbaar voor €7,50.

Ken jij het merk? En wat zijn jouw ervaringen?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  07/04/2015

  Wat goed dat ze op vrijwilligers testen in plaats van op dieren. Dit klinkt echt wel heel oke.

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   AMEN! Dat vond ik ook een dikke pluspunt en zeer aantrekkelijk om de producten opnieuw te kopen. :)

   Reply
 • Irma

  07/04/2015

  Klinkt goed! Ook fijn dat er niks ‘slechts’ inzit :)

  Reply
 • beautifulday4makeup

  07/04/2015

  Wauw, die facewash doet wel heel goed zijn werk als deze je sfx looks weghaalde. Super. Nu ben ik er wel heel nieuwsgierig naar

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/04/2015

   Dat zeker! Het is een aardige klus om al die facepaint te verwijderen, haha!

   Reply
 • Bianca

  07/04/2015

  Die foam lijkt me wel fijn en natuurlijk top dat ze niet op dieren testen :)

  Reply

Geef een reactie