Last week, I was thankful.. #44

De laatste tijd probeer ik het bij te houden, wat niet altijd soepel verloopt. Het is een chaos rondom mijn agenda die overloopt, de e-mail is weer bijgewerkt na een week of twee, het stapelt zich steeds meer op. Ik moet nog zoveel doen voor #48UURLIVE, maar ik heb wel goed kunnen genieten van de afgelopen week. Last week, I was thankful for.. 

Schermafbeelding 2015-04-08 om 01.09.48

Framboos, aardbei en sinaasappel smoothie – gourmetten – het maken van SFX op Snapchat – amazing droom – 300+ abonnees op QUEENKINGSFX! – het nieuwe nummer van Selah Sue – de reacties op mijn SFX look van afgelopen week – hangen met mijn bro’s – brownies van Mom – extra lang paasweekend – Dermolin douchefoam – verrukkelijke maaltijden – big lipsss – aangenaam weer – mijn personal video + de lieve reacties hierop – yoghurtcake met kaneeltopping – Pasen – Essence lipliner All I love – Person of Interest – drie video’s op CynthiaKoning – amazing comments op de video – vanille cake met een custard laag en een perfecte topping – gave SFX look gemaakt – Sims 4 – eindelijk kunnen ontspannen – beseffen dat ik mijn droom aan het volgen ben. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?

Bekijk hier deel #43
Bekijk hier deel #42
Bekijk hier deel #41
Bekijk hier deel #40
Bekijk hier deel #39


4 Comments

 • Madeleine

  08/04/2015

  Mooi lijstje :) Heerlijk he t paasweekend! Heb er ook enorm van genoten :)

  Reply
 • beautifulday4makeup

  08/04/2015

  Oooh ik ben ook weer opnieuw smoothies beginnen maken. Ze zijn heerlijk he!

  Reply
 • Irma

  08/04/2015

  Wauw, wat een fantastische lijst weer.
  En wat een prachtig kunstwerk!

  Reply
 • Weer een prachtig lijstje <3

  Reply

Geef een reactie