RAY-BAN 4187 CHRIS ZONNEBRIL!

Mijn hardlooptrainingen kunnen niet eens worden uitgevoerd, vanwege de stormachtige dagen/weken die wij achter de rug hebben. En morgen wordt het maar liefst twintig graden? Twintig hele graden? Kan je het geloven? En wist je dat de zon ook nog eens op zijn felst is? Ja, thank god hebben we zonnebrillen! Anders.. hallo rimpels, maar eerst hallo RayBan!

IMG_7659

Unieke kleuren, dat is mijn ding, helemaal als het op een zonnebril aankomt. Het liefst pas ik ook eens in de zoveel tijd het montuur aan, want variatie is belangrijk. Tegenwoordig is een zonnebril niet alleen beschermend, maar ook een accessoires voor je outfit. Telkens blijf ik terugkomen bij hetzelfde montuur. De welbekende Shenkie-glasses, maar beter bekend als de enige echte Ray-Ban!

IMG_8152

Men draagt grotendeels in de zomer alleen de zonnebril, maar wist je dat de zon juist nu het schadelijkst is? De zon staat op dit moment dichterbij de aarde, waardoor de UV-stralen op het felst zijn. Je huid wordt blootgesteld aan de straling, maar ook je ogen! Dit moet nog je hele leven mee, vandaar dat je ze moet beschermen met een bril! Zon of een ministraaltje, ik draag mijn bril, zowel in de winterperiode als tijdens het hardlopen!

IMG_8138

IMG_8139

IMG_8146

Het is een plaatje om te zien, het laat mijn hart sneller kloppen als ik ernaar kijk, want de RayBan is een model om mee te shinen. Gehuld in een stevige brillenhoes, die je kunt meenemen in je tas. Hierdoor zal je nieuwe aanwinst niet beschadigen, want wij weten allemaal hoe funest losse sleutels zijn.

IMG_8141

IMG_8143

Een blauwpaarse kleur, buitengewoon, maar opvallend en zeer zeldzaam, daarnaast heb je nog de glazen die overlopen in een ombre effect van donkerblauw/grijs naar een lichtere tint. Het is recht toe, recht aan, maar met een retro finish. Een voorkant gemaakt van een gummy substantie, maar aanvoelt als een soort van plastic en dunne pootjes van metaal. Je neus is beschermd, dankzij de rubberen laag die daar zit.

IMG_8151
IMG_8145

Op de glazen staat het merk, zo ook op de zijkanten van de bril. Bij sommige brillen heb je dat de ‘vleugels’ pijn gaan doen, het zit minder comfortabel en al die andere fratsen, maar daar heb ik nu geen last van! Met het doekje kun je de glazen oppoetsen tot spiegels en zie je alles weer kraakhelder. De glazen zijn wel een slag groter dan de ‘normale’ Ray-Ban bril, dit is een andere editie ervan, maar wel dezelfde ‘vorm.’

12345

Goddamn, ik ben blij met de Ray-Ban 4187 Chris! Het zit als gegoten, matcht perfetto met mijn haar en de kleur is gewoon fenomenaal. Dit zijn tinten die ze ook moeten introduceren bij de lipstick merken, want ik match graag. De RayBan 4187 Chris heb ik in de kleur Blauw 899/8G en is verkrijgbaar bij Sunglassesshop! Daar is de bril ook nog in meerdere kleuren verkrijgbaar en hebben zij nog andere monturen als deze jou niet bevalt! Bescherm je huid, schaf een gorgeous zonnebril aan en shinen zal je!

Kon jij de webshop al? En wanneer draag jij je zonnebril?


20 Comments

 • beautifulday4makeup

  09/04/2015

  Oooh ik ben dol op zo’n felblauwe kleur. Wat een toffe zonnebril heb je gekozen.

  Reply
 • Sofie

  09/04/2015

  Staat je goed!

  Reply
 • Jasmine

  09/04/2015

  Groot en kleurig, wel echt een super blauw!! De vorm past je goed! Ken de shop nog niet, maar het merk natuurlijk wel (hallo rots). Oeh eigenlijk draag ik het veel te weinig, beslaat zo snel,.

  Reply
 • Kirsten

  09/04/2015

  Wat een gave zonnebril Cynth! :D <3 De kleur en het model staan je heel goed.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/04/2015

  Ah toevallig, ik heb ook net een nieuwe Ray-Ban van daar :-D Deze is echt leuk met de blauwe montuur.

  Reply
 • Bertine

  09/04/2015

  hele gave bril, die te gekke kleur past helemaal bij jou!

  Reply
 • Irma

  09/04/2015

  Waaaauw wat een pareltje!
  Ik ben verliefd ö

  Reply
 • maroussia

  09/04/2015

  Wat een apart model! En die kleur echt prachtig voor de zomer :) Staat je echt super top! Stel je voor dat je deze zonnebril combineert met een knal blauwe lipstick?! x

  Reply
 • Natasja

  09/04/2015

  oh, zo badass die laatste foto ook. Ik ben dol op zo’n model :D

  Reply
 • Super cool exemplaar! Staat je ook geweldig :)

  x Aurélie

  Reply
 • Izzy

  09/04/2015

  Ik ben eigenlijk helemaal niet thuis in zonnebrillen (ik heb er eentje, van Julbo, maar da’s puur functioneel), dus ik ken Ray-Ban alleen van hun “klassieke” modellen. Geen idee dat ze ook gekleurde modellen hadden duh! Deze heeft echt een supermooie kleur en staat je goed!
  Off-topic: train je voor een wedstrijd? Ik loop zelf ook hard, dus ‘k ben altijd nieuwsgierig naar andere hardlopers :-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Dankjewel Izzy! Jaaaaa, ze hebben echt de geweldigste kleuren! Van neogroen tot aan roze, paars en ook blauw. Nee, ik trainde voor de 5km, om die in één keer te kunnen rennen, maar ik raakte geblesseerd, waardoor mijn training messed up raakte. Hierdoor ben ik tijdelijk gestopt, begon weer, stopte weer, nu ren ik gewoon voor fun!

   Reply
 • alexa

  10/04/2015

  hij is mooi en staat je super!

  Reply
 • byFloren

  10/04/2015

  Wat is ie gaaf! I lovvve Ray Ban!
  X Liefs

  Reply
 • Freek van Aerle

  15/04/2015

  Model staat je erg goed!

  Reply

Geef een reactie