INSTAGRAM: SFX, looks en GORE!

Mijn Instagram overzicht kleurt ineens blauw, rood, zwart, maar ook andere tinten schuiven voorbij. Geen sushi-hapjes meer of andere foodies, maar alleen make-up looks, special effects makeup én smerige gore video’s! Yessir, tegenwoordig publiceer ik mini tutorials van looks! Het is een spectaculair, maar kort overzicht!

halloween

Met meer dan 200 likes op de foto, ben ik nog steeds verbaasd over hoe de look heeft uitgepakt. Intens met een geweldige kleurencombinatie en dit is één van mijn favorieten. De worm, de haak in mijn mond, de kleuren met de lenzen, pure perfectie. Ondanks dat weet ik nog zeker verbeterpunten, don’t get me wrong, maar ik ben trots.

halloween

In samenwerking met Rozemarijn maakte ik een look, speciaal voor de lente. Lichte kleurtjes, matchend met mijn #BAZENCREW shirt die weer verkrijgbaar zijn in de webshop. Yeap, deze is limited edition en alleen verkrijgbaar in de lente + zomer!

halloween

Sinds kort heb ik Snapchat waar ik jou meeneem in mijn stappenplan tot een uiteindelijke look. Ik maak telkens foto’s van de look die ik op dat moment maak, stuur deze door tot het eindresultaat! Als je het leuk vindt, kan je mij toevoegen en meepeeken!

halloween

Met maar enkele stappen om mijzelf om te toveren tot Mystique van XMEN, duurde het een aardige tijd voordat ik de make-up look in elkaar had zitten. Blauwe reptielen huid met een rode hairdo! De Engelse versie is al gepubliceerd, maar de Nederlandse is nog onderweg.

halloween

Waarom kan ik geen afstand doen van deze look? Een simpele winged eyeliner met gouden highlighters in het gezicht en kersverse rode lippen die mede mogelijk gemaakt zijn door Jeffree Fucking Star!

halloween

INGLOT weet hoe ze mij moeten inpakken met hun geweldige sale die toentertijd gaande was! Een heerlijke korting, waardoor ik de lipsticks eindelijk aanschafte, maar ook nog andere items. Dit weekend neem ik de shoplog op met de Naabster, maar oh my god.. check die pigmentatie!

halloween

Het Engelse kanaal bestaat uit special effects makeup, nepbloed en veel gore, vandaar dat een simpele snee er ook bij hoorde! Goddamn, weer was ik zo trots op het eindresultaat. Je ziet geen lijnen, het is één geheel en dat na veel oefenen. Hiervan publiceerde ik ook een mini video! De Engelse video kan je vinden op QUEENKINGSFX, de Nederlandse video is onderweg!

halloween

Van extreem tot nauwelijks een kleur in het gezicht, behalve de huidkleurige lippen die extra zijn vergroot en meer volume bevatten dan dat ze ooit hebben gedaan. Geen lipfillers voor mij, wil je weten welke look dit is? Check dan morgen de site!

halloween

Het is een feestje om dit soort looks te bedenken, te creëren en te publiceren. De reacties zijn fenomenaal, maar het hele proces was weer te zien op Snapchat! Trypofobie, de angst voor gaten in objecten, voorwerpen of het lichaam.. BRRR! Check hier de Nederlandse how to!

halloween

Wat nou rood en roze kan niet? Volgens de Koning kan het wel degelijk, kijk hoe FAB die kleuren van elkaar afsteken? Natuurlijk draag ik Prom Night en Redrum van Jeffree Star op de lippen, waar de review nog steeds van moet volgen!

halloween

Vier dagen in de week ben ik druk bezig met editen, bewerken en inspreken van mijn video’s! Ja, ik doe over mijn SFX video’s wel zeker een dag, zowel het bewerken als het inspreken als de publicatie. Er gaat veel tijd in zitten hoor, maar goddamn.. I LOVE IT!

halloween

Mijn Mima was jarig, de Mom mocht weer een kaarsje extra uitblazen en daarvoor ging ik in de make-up. Niemand heeft zin om tegen mijn walleen op een birthday aan te kijken, maar wel de ombre lips – of course Redrum weer! – met een donkerbruin potlood van Max Factor. Ja, die ombre lippen, die voel ik wel!

halloween

Het waren twee kleuren schmink, zwart en wit, mengend tot een lichtgrijs, maar Jack Skellington is mijn boy. Met Naab keek ik altijd de films tijdens de laatste feestdagen in het jaar, want dit is de ultieme kerstfilm! Op het Engelse kanaal is de look te bezichtigen, maar weer gerust, want zoals bijna elke andere SFX look komt deze ook op het Nederlandse kanaal, zoals elke keer wordt gevraagd! Ik wil je graag bedanken voor het volgen op de site, social media en all over the place, nog steeds geniet ik van het maken van dit soort gekke creaties. Share the love met je bro’s en laat ze kennismaken met mijn creaties! Follow me on Instagram CynthiaKoning!

Check hier trouwens de special effects make-up categorie voor meer Halloween gerelateerde looks! Opzoek naar Halloween producten? Check mijn Etsy shop voor jouw Halloween goodies!

Heb jij Instagram? En hoe heet jij? Welke look wil jij nog graag zien?


8 Comments

 • Irma

  10/04/2015

  Oh my god, die laatste is AWESOME!
  Well done, lady!

  Reply
 • Tessabd

  10/04/2015

  waaw wat ben je toch goed! doet me aan de serie Face off denken x

  Reply
 • Eline

  10/04/2015

  I LOVE THIS! Ik ga je volgen op instagram <3

  Reply
 • Linda

  10/04/2015

  Oh ze zijn echt prachtig. de looks én de foto’s! Heel erg tof om te zien.

  Reply
 • Kim

  12/04/2015

  Damn ik hou van jouw looks! Zo tof hoe je me steeds weer weet te verassen. Af en toe schrik ik me zelfs lam haha. Vergeet nooit meer dat ik de eerste x een special effect face van je zag… Dacht dat je aangereden was ofzo haha. Te gaaf. Oh en ik volg je al op Instagram @vintageandbeauty.com_ Snapchat moet deze oma nog installeren.

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Dankjewel lieve Kim! Gurl, je bent niet de enige die schrikt hoor, ik had het van de week nog! Ineens komen die SFX looks uit het niets als ik gewoon geconcentreerd bezig ben, schrok mij een hoedje. :”) Hahaha, geweldig!

   Reply

Geef een reactie