Kylie Jenner Meets Cynthia 2015!

De roddels werden flink verspreid, ze poseerde met een horloge die zij van haar huidige boy had gehad om de ogen van zijn ex uit te steken. Zo lanceerde de jonge Kardashian ook een haarextension lijn, maakte ze hilarische vines, maar komt nog steeds niet uit voor haar lip fillers. Geen probleem, want ze blijft een prachtvrouw. Kylie Jenner Meets Cynthia, part two!

IMG_8607

In augustus 2014 kopieerde ik haar make-up look al, maar ditmaal koos ik voor een ander plaatje, een andere look en vollere lippen. De lipfillers stonden op mijn wishlist, maar nu ik deze truc onder de knie heb, laat ik het voor wat het is! Weer een neutrale make-up look met een zachte finish wat natuurlijk oogt. YEASH, hoor ik sommige denken.

2

Het contouren ging niet vanzelf, daarvoor gebruikte ik de Bare Skin Foundation van Sleek als basis, met daaroverheen de Creme Highlight van Ben Nye onder de ogen, het voorhoofd, kin en mijn neusbrug. De concealer verdeelde ik met de Beautyblender – HIJ IS BACK! – sette mijn volledige gezichtsbasis in de Translucent Powder van Ben Nye en shapte met de NYX Blush in Taupe. Mineral Blush van Bellàpierre op de appels van mijn wangen in Desert Rose, ook deze schoof voorbij.

IMG_8610

17

Mijn ogen voorzag ik van een primer, namelijk de Essence I Love Stage Eyebase. Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met de Kardashian Beauty Palette in Kim’s Kardazzle en wat Sexpresso van de Too Faced Natural Eye Palette. De derde palette joinde het feestje, natuurlijk heb ik het over de Zoeva Naturally Yours Palette. Pure op het ooglid, op het wenkbrauwbot en deels in de arcadeboog voor het blenden van Sexpresso van Too Faced.

IMG_8611

9-vs

Sexpresso depte ik lichtelijk in de crease voor meer definitie, niet teveel, maar een subtiele schaduw. Ook gebruikte ik de donkerbruine oogschaduw uit de Too Faced Natural Eye Palette onder het oog. Met de nieuwe vloeibare eyeliner van de Hema in het zwart trok ik een eenvoudige wing met een lange staart, nepwimpers van de Primark er opgeplakt met de DUO Lash Glue, maar eerst krulde ik de wimpers van te voren en gebruikte de Yves Rocher Volume Elixer Mascara.

IMG_8617

IMG_8615

Mijn lippen? Zo eenvoudig! Dat ik hier nooit eerder ben achter gekomen om mijn lippen te vergroten met een semi-huidkleurig lippotlood. Het is een my-lips-but-better-liner van Essence in In The Nude. Ik omlijnde mijn lippen grof, trok een lijn op het middelste gedeelte van mijn bovenlip en deed dit ook aan de onderkant, vulde meer verticale lijnen aan de onderlip toe en blende de kleuren lichtelijk. Vervolgens bracht ik meer van de liner aan en depte First Love uit de Naturally Yours Palette aan de zijkant van de lijnen voor het highlight effect.

23

Geen zorgen, de Nederlandse how to video staat inmiddels online! Het is te makkelijk, te eenvoudig, te simpel en daardoor zag ik het over het hoofd, denk ik. Het oogt natuurlijk, het ziet er niet eens vreemd uit en in het echt zag je nauwelijks dat ik wat eraan had gedaan. NUDE. NUDE. NUDE! De highlighter onder mijn ogen is on FLEEK.

Welke make-up look vind jij mooi van Kylie Jenner?


12 Comments

 • Natascha

  11/04/2015

  Wauw lady, wat heb je weer een prachtige look gemaakt! Dit vind ik je echt heel erg mooi staan. Het pencil van Essence heb ik ook, maar voor mij is de kleur het helaas net niet. Althans het staat niet zo mooi als bij jou ;)

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Dankjewel Natascha! No way?! Serieus? Het is zo’n unieke, maar ook weer simpele kleur, had verwacht dat deze bij vele zou passen. Daarnaast was ik er ook heel blij mee, want het is een koopje. Bedankt voor het compliment!

   Reply
 • Bouchra

  11/04/2015

  Hele mooie look, staat je erg goed!

  Reply
 • Renate

  11/04/2015

  Wauw echt een hele mooie look, het staat je super goed! Ik wil ook nog steeds proberen om Kylie Jenner lips te maken!

  Reply
 • Melissa

  11/04/2015

  Wow, wat een prachtige look heb je gemaakt, en wat staat het je prachtig. <3

  Reply
 • Irma

  11/04/2015

  Gooorgeous! Kylie’s make-up is altijd flawless. Echt ongelooflijk dat zij pas 17 jaar is!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Wauw, 17 jaar? Dat is inderdaad amazing, ik dacht al rond de 20!

   Reply
 • maroussia

  11/04/2015

  Super mooie naturelle look heb je er van gemaakt! x

  Reply
 • Bertine

  12/04/2015

  wat enorm mooi om een keer een subtiele look bij je te zien, staat je goed!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Dankjewel Bertine! :) Het is weer eens wat anders, maar de laatste tijd wissel ik de felle kleuren vaker in voor nude tinten, omdat ik zoveel kleur gebruik in de SFX-looks. Ik weet ook niet wat er aan de hand is, haha!

   Reply
 • petra

  14/04/2015

  Waauw, looking good! Ik ga het zeker zo ook eens proberen, met de oogschaduw en de lipliner! Thanks!

  Reply

Geef een reactie