VIDEO: #48UURLIVE 2015 TRAILER!

AAAAAAAAH! Het is niet de Zalando-man die voor mijn deur staat, maar de #48UURLIVE komt ineens zo dichtbij. Wist je dat het al over anderhalve week is? Nog minder dan 14 dagen op de teller en dan starten we het tweedaagse game event! Bekijk de trailer en kijk wat jij kan verwachten!

Klik hier als je de trailer niet kunt bekijken.

Klik hier om de after video van vorig jaar te bekijken!

Vrijdag 1 mei 2015 zal om 20:00 uur de livechat worden geopend – waarvan de link op de site komt te staan – zodat we het startsein samen kunnen geven! Gezellig weer urenlang kletsen, gamen, connecties leggen, banden bouwen, gek doen, make-up talk and so on! Hopelijk zie ik jou vrijdag 1 mei 2015 om 20:00 uur in de livechat! Laten we twee fantastische dagen tegemoet gaan!

Ben jij erbij?!

8 thoughts on “VIDEO: #48UURLIVE 2015 TRAILER!

  1. omggggg, weet je nog dat ik toen had verklapt dat we een kindje wilden? En met deze 48u live ben ik gewoon zwanger! :O Ik ben er weer bij hoor!! :D

    1. Dat weet ik nog zo goed hé, ik had het ook genoemd in een video – maar die is niet online gekomen! :’) – maar oh my god Sil, dat was echt amazing. Nu ben je gewoon zwanger, hoe prachtig is dat? Leuk dat je er weer bij bent dame!

  2. Dat is echt super vet :D Weet je al welke games je allemaal gaat spelen? Als ik zoiets zou doen, dan zou ik niet eens één game uit kunnen spelen denk ik xD RPG’s enzo – duren 80.000 jaar <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *