PRIMARK P.S. LOVE SULTRY NEPWIMPERS!

Een winged eyeliner maakte mijn ooglook compleet, maar sinds ik de falsies heb ontdekt, kunnen ook deze niet meer ontbreken! Make-up looks worden voller, de rij aan wimpers is een stuk rijker om te zien en daarvoor heb je geen dure nepwimpers voor nodig! Tegenwoordig worden de wimpers overal verkocht, zelfs bij de Primark!

IMG_7675

Het uitbreiden van het assortiment is belangrijk, dat vond ook de Primark! Zij hebben in Almere een aardige selectie aan kleding, maar ook hun cosmetica schap wordt telkens uitgebreid. Van oogschaduws tot aan make-up kwasten, parfums, zelfbruiners, maar ook nepwimpers. Ze hadden verschillende soorten, maar de paarse verpakking was het natuurlijkst.

IMG_7676

IMG_7678

De SULTRY nepwimpers van P.S. Love.. komt in een eenvoudige verpakking met een paarse achterkant – hierdoor kan je ze herkennen in de winkel. Het is een pair, inclusief met wimperlijm. De wimpers zijn vrij royaal verdeeld over de lijn, maar groepje zitten er zo’n 6 a 8 haren. Doordat ze verspreid staan, niet te lang zijn, wordt jouw oogopslag een stuk aantrekkelijker om te zien!

IMG_7678

IMG_7679

IMG_7685-1024x858

Een voordeel van de wimpers vind ik dat ze makkelijk zijn te verbuigen, hierdoor komen ze nog natuurlijker neer op je oogleden en kan je ze er eenvoudig inblenden. Met een schaar knip ik de uiteindes bij, zodat ze beter bij mijn ogen passen en met de DUO nepwimperlijm plak ik ze erop.

IMG_8611-1024x893-1

2121-1024x927

IMG_7692-1024x731-1

Hoe vaak kan je ze gebruiken? Tot ze niet meer kunnen! Ik ben niet van de drie keer gebruiken en weggooien, mijn Primark wimpers gaan al enkele weken mee. Tussendoor reiniger ik ze met make-up remover, soms met alcohol – dit laat ik wel een nacht drogen – verwijder de lijmresten en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Klik hier voor de nepwimper tutorial!

Het zijn goedkoopjes van de Primark. want voor €1,50 zijn deze fantastische lashes van jou! Ik twijfelde of ze mij wel zouden staan, omdat ze in de verpakking vrij dramatisch overkomen. Leg die baby’s op de oogleden, gebruik een likseltje mascara en niemand heeft door dat je ze op hebt! GODDAMN, ik heb spijt dat ik er niet mee heb meegenomen!

Heb jij de nepwimpers van de Primark gebruikt? En welk merk is jouw favoriet?


15 Comments

 • beautifulday4makeup

  13/04/2015

  Wauw, dat zijn erg mooie wimpers en inderdaad ook niet te!

  Reply
 • Kirsten

  13/04/2015

  Oeh deze ga ik binnenkort ook maar even scoren denk ik! Mooi effect.

  Reply
 • Ik vind het effect altijd zoooo mooi, maar ik krijg ze gewoon niet opgeplakt xD tientallen filmpjes heb ik al bekeken, maar het is gewoon niet voor mij bestemd helaas :(

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/04/2015

   Het is ook echt amazing! Vertel Lau, wat gaat er mis? Want ik had dit namelijk ook, totdat ik ging rommelen en ineens bleven ze plakken!

   Reply
 • Gewoon bij de Primark? SUPER mooi!! Ik gebruik nooit nepwimpers, maar dit ziet er wel echt super mooi en natuurlijk uit, ook nog lekker simpel. Leuk filmpje btw! Dat doe je echt heel leuk :D

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/04/2015

   Dankjewel dame! Ja, ik stond er ook van te kijken dat ze die ineens daar hadden en ook nog van die gorgeous ones! Thank you, thank you! <3

   Reply
 • linda

  13/04/2015

  Ze zien er wel goed uit ik kom bijna nooit bij de primark omdat die te ver weg licht maar de action heeft ook hele goede nepwimpers en ook maar voor een paar cent ;-) en ze blijven de hele dag goed zitten

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/04/2015

   .. Jij weet waar je moet shoppen Lin! Ik kocht daar net nog mijn nepwimpers, die gebruik ik trouwens ook in de tutorial. LOVE THEM!

   Reply
 • Sabine

  13/04/2015

  Ik ga zeker ff je tutorial eens checken want ik ben echt een gigantische faalhaas als het op nepwimpers aan komt haha! Vind ze wel briljant though, met m’n bruiloft veel plezier van gehad!

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/04/2015

   You can do this gurl, yes you can! Ja, het is echt een uitkomst als je die krengen erop krijgt. :) Bruiloft? OEF AMAZING!

   Reply
 • José

  13/04/2015

  Wauw, mooi effect geven die wimpers! Zelf heb ik eigenlijk nog nooit nepwimpers gebruikt omdat ik van mezelf al lange volle wimpers heb. :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/04/2015

   Dankjewel, dankjewel! Zelf ben ik ook blessed met lange lashes, maar falsies zijn de kers op de taart, haha!

   Reply
 • Bianca

  14/04/2015

  Vind ze heel gaaf eruit zien, maar ik kan echt niet overweg met nep wimpers :-) x

  Reply
 • Irma

  14/04/2015

  Pretty! En wat een prijs, zeg. Daar kan je ze niet voor laten liggen! (:

  Reply
 • alexa

  14/04/2015

  ik had ze ook gezien maar niet meegenomen maar ze zijn wel echt heel erg mooi!

  Reply

Geef een reactie