PRIMARK P.S. LOVE SULTRY NEPWIMPERS!

Een winged eyeliner maakte mijn ooglook compleet, maar sinds ik de falsies heb ontdekt, kunnen ook deze niet meer ontbreken! Make-up looks worden voller, de rij aan wimpers is een stuk rijker om te zien en daarvoor heb je geen dure nepwimpers voor nodig! Tegenwoordig worden de wimpers overal verkocht, zelfs bij de Primark!

IMG_7675

Het uitbreiden van het assortiment is belangrijk, dat vond ook de Primark! Zij hebben in Almere een aardige selectie aan kleding, maar ook hun cosmetica schap wordt telkens uitgebreid. Van oogschaduws tot aan make-up kwasten, parfums, zelfbruiners, maar ook nepwimpers. Ze hadden verschillende soorten, maar de paarse verpakking was het natuurlijkst.

IMG_7676

IMG_7678

De SULTRY nepwimpers van P.S. Love.. komt in een eenvoudige verpakking met een paarse achterkant – hierdoor kan je ze herkennen in de winkel. Het is een pair, inclusief met wimperlijm. De wimpers zijn vrij royaal verdeeld over de lijn, maar groepje zitten er zo’n 6 a 8 haren. Doordat ze verspreid staan, niet te lang zijn, wordt jouw oogopslag een stuk aantrekkelijker om te zien!

IMG_7678

IMG_7679

IMG_7685-1024x858

Een voordeel van de wimpers vind ik dat ze makkelijk zijn te verbuigen, hierdoor komen ze nog natuurlijker neer op je oogleden en kan je ze er eenvoudig inblenden. Met een schaar knip ik de uiteindes bij, zodat ze beter bij mijn ogen passen en met de DUO nepwimperlijm plak ik ze erop.

IMG_8611-1024x893-1

2121-1024x927

IMG_7692-1024x731-1

Hoe vaak kan je ze gebruiken? Tot ze niet meer kunnen! Ik ben niet van de drie keer gebruiken en weggooien, mijn Primark wimpers gaan al enkele weken mee. Tussendoor reiniger ik ze met make-up remover, soms met alcohol – dit laat ik wel een nacht drogen – verwijder de lijmresten en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Klik hier voor de nepwimper tutorial!

Het zijn goedkoopjes van de Primark. want voor €1,50 zijn deze fantastische lashes van jou! Ik twijfelde of ze mij wel zouden staan, omdat ze in de verpakking vrij dramatisch overkomen. Leg die baby’s op de oogleden, gebruik een likseltje mascara en niemand heeft door dat je ze op hebt! GODDAMN, ik heb spijt dat ik er niet mee heb meegenomen!

Heb jij de nepwimpers van de Primark gebruikt? En welk merk is jouw favoriet?

15 thoughts on “PRIMARK P.S. LOVE SULTRY NEPWIMPERS!

  1. Ze zien er wel goed uit ik kom bijna nooit bij de primark omdat die te ver weg licht maar de action heeft ook hele goede nepwimpers en ook maar voor een paar cent ;-) en ze blijven de hele dag goed zitten

  2. Ik ga zeker ff je tutorial eens checken want ik ben echt een gigantische faalhaas als het op nepwimpers aan komt haha! Vind ze wel briljant though, met m’n bruiloft veel plezier van gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *