IT’S MAH BIRTHDAY.. 2.. …22!

Oké, ik ben er niet! Ik wil slapen, ik wil slapen totdat deze ‘ellendige’ dag over is! Er komt geen artikel online, oké, deze is er, dus dan is er wel een artikel. Wat een hel, want mijn leeftijd valt niet meer om te draaien. Het is vandaag officieel, want je Koning verjaart van de volwassen 21, naar een goede 22!

IMG_5602

De dag dat ik werd geboren was het bloedheet, zo’n lekkere Nederlandse tropische dag waar geen einde aan leek te komen. Gelukkig schijnt er vandaag een karig zonnetje, die er net voor zorgt dat het aangenaam is. Onder het genot van enkele sushi rollen zal ik daar goed gebruik van maken, ondanks dat is dit ook een gewone werkdag!

Schermafbeelding 2015-04-20 om 02.34.03Birthday look!

Afgelopen vrijdag heb ik mijn verjaardag uitbundig gevierd met mijn familie en in de avond + zaterdagavond was ik in gezelschap van enkele broeders voor een drankje. Hoe ouder je wordt, hoe minder het leuk wordt om te vieren, daarnaast stond de taart in de fik met al die kaarsen. Serieus, ik had moeite om al die 22 kaarsen uit te blazen, dat ging ook maar liefs in drie keer. Ik ben goed verwend met allemaal toffe items, food én monah. EN PIE. HEEL. VEEL. PIE!

Schermafbeelding-2014-04-19-om-23.57.40Mijn taart van vorig jaar.. RAWR!

Het huis mag dan wel bijna afbranden vanwege de hoeveelheid kaarsen, maar niks is leuker dan op je verjaardag kiezen van je mag eten.. SUSHI IT IS! Donderdag at ik sushi, want Naab nam mij mee uiteten, maar vandaag weer.. WAT EEN FEEST! Volgende week is ook BEAUTY KONING jarig én de #48UURLIVE komt er dan aan.. STAY TUNED voor de gave winacties!

Drink een drankje op mij today of eet wat op mij.. ik doe beide vandaag!

Wat vind jij het leukst aan jou verjaardag?

19 thoughts on “IT’S MAH BIRTHDAY.. 2.. …22!

  1. GEFELICITEERD!! :D Jij bent ook ram :D (ik ben op de 15e , 18 geworden) xd Geniet van je dag:D en van het mooie weer!

  2. Jaaaaaa, gefeliciteerd girl!
    Hiep hiep, HOERAAAA!
    Ik heb een stuk chocoladetaart voor je gegeten, hoor.
    Heb je een leuke dag gehad? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *