FOTD: BIRTHDAY LOOK ’15!

Afgelopen maandag verjaarde ik, maar vrijdag vierde ik mijn laatste verjaardag met mijn familie! Vanwege de hoeveelheid kleinkinderen + mijn ‘kleine haat’ aan mijn birthday, besloot ik er een punt achter te zetten. Voortaan vier ik het alleen met het gezin en mijn bro’s, maar de laatste keer om te shinen en dat doen we goed!

IMG_8765

IMG_8767

Voor de ogen, maakte ik gebruik van de volgende producten:
– Essence I Love Stage Eyebase
– Zoeva Naturally Yours Palette
– HEMA Eyeliner in het zwart
– HEMA Dramatic Lash Builder
– Golden Rose City Style & Length Mascara
– INGLOT Freedom System in het bruin (voor de brows)
– Primark P.S. I Love.. Nepwimpers
– DUO Lash Glue in Dark-Tone
– Wimperkrultang

IMG_8769

IMG_8776

Gezichtsproducten:
– Sleek Bare Skin Foundation in Shell
– Sleek Blush Pomegranate
– Ben Nye Creme Highlight
– Ben Nye Translucent Powder
– NYX Blush Taupe

IMG_8768
Met een finishing touch van de Velour Liquid Lipstick van Jeffree Star in Prom Night op de lippen, maakte ik mijn birthday look compleet! Rustig, niet te extreem, maar de lipstick pakte elke dame en heer in. Het is een uitkomst, want op de vermoeide dagen, grijp je naar je favoriete kleur en zie je er stralend uit! Je kan bikken for life, want het vergeet niet uit, misschien een beetje aan de binnenkant, maar is nog in een uitmuntende staat na een taartje.

Hoe ziet jouw birthday look er dit jaar uit?


8 Comments

 • Je ziet er prachtig uit!! <3 Je ogen zijn hier heel erg mooi opgemaakt :D
  Ik ben jarig in de zomer. Ik denk dat ik voor een neutrale look ga, met een "pop" van kleur op mijn ogen :)

  Reply
 • beautifulday4makeup

  22/04/2015

  Ik vind de lipkleur superfeestelijk! Dat heb je goed gekozen :)

  Reply
 • alexa

  22/04/2015

  wat een mooie look en nog van harte gefeliciteerd meid!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  22/04/2015

  Ya look gorgeous!!! :-) Die lipkleur is echt heel mooi.

  Reply
 • Bertine

  22/04/2015

  prachtige look, leuk dat je steeds vaker voor meer draagbare kleuren op je ogen gaat!

  Reply
 • Wat zie je er weer prachtig uit! Ik hou van je lipkleur. En nog gefeliciteerd meid! Ik heb zelf ook ‘b-day haat’ en vier het ook alleen met mijn vriend en ouders ;)

  Reply
 • Irma

  22/04/2015

  Faaaabulous! Ik ben in augustus pas jarig en ik weet nog niet of ik het ga vieren, dus ik heb nog geen flauw idee voor welke look ik ga!

  Reply
 • Priscilla

  22/04/2015

  Prachtige look! Je lipkleur is heeeeeeel erg mooi.

  Reply

Geef een reactie