NOTD: Classy Matted Blue.

In de zomer haal ik mijn stoffige nagellak stash weer te voorschijn, want in de warme periode heb ik zin om die stompjes in de kleur te zetten! Elke week een andere kleur of juist maandenlang dezelfde. Week in, week uit draag ik al jarenlang de gouden combinatie, een combo wat classy is, overal bij past en mijn all time favorite! 

IMG_4072

Ten eerste, kijk die lange nagels! Ja, dit is voor mij echt massive. Ik kan hiermee op de rug van een ander krabben als ik in de bus zit of gewoon op de bank en dan op het hoofdje van BabyBudd. De magnifieke zomerse kleur komt ijskoud over, alsof de winter ineens weer komt aanwaaien, maar dan zie je de sprankeling erin, die fijne glitters! BAM. ZOMERS!

IMG_4075

Het is een heldere kleur van Fogan die mij telkens inpakt! De nagellak droogt verdomd snel, super aantrekkelijk voor mij, dekt met één laag én is semi-mat. Nog niet mat genoeg, want Metallic Blue, zoals de nagellak heeft, top ik af met de matte topcoat van Miss Sporty!

IMG_4089

IMG_4085

DIT. IS. PURE. NAILPORN! Mijn zwak voor matte nagels gaat echt uit de hand lopen, gelukkig pakken de grove glitters ook nog steeds mijn oog, maar matblauw is fancy. Het is gemakkelijk te combineren met glitters, nail art, diamanten en nog meer. Dit is eenvoudig, maar toch chique!

Wat is jouw favoriete nagellak combinatie?

14 thoughts on “NOTD: Classy Matted Blue.

  1. Royal Blue suits you ! Geweldige combo! Mijn favoriete combi is elke saaie lak met fairy dust ( holografische glitters) topcoat dan gebeurt er iets magisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *