BEAUTY KONING IS JARIG EN VIERT HET 4-JARIG BESTAAN!

Op zonnige dagen, gebeurde mooie dingen, zoals ik vorige week vertelde, werd ook ik geboren op een snikhete dag, arme mom. Vier jaar geleden was er een heerlijk zonnetje, aardig warm, maar de perfecte temperatuur om te shoppen in Amsterdam, na thuiskomst ging ik door mijn producten, maar dit keer niet om te kijken wat ik had gekocht, maar om mijn allereerste review te schrijven voor de website! 4 jaar geleden werd BEAUTY KONING geboren!

IMG_0089Ja, ik heb ook geen idee wat er met de taart is gebeurd, maar hij was wel teringlekker.

4 jaar alweer! Kan je het geloven? Met goede ups en ook dikke downs bestaat mijn website al zo’n 1460 dagen bij elkaar, waarvan ik in augustus 2011 elke dag ging bloggen, dat zijn ongeveer 1349 dagen achter elkaar! Dat betekend dat er meer dan 1400+ artikelen online moeten staan, inmiddels zijn dat er al 1700+, met op het nieuwe kanaal wat nog maar een jaar loopt meer dan 119 video’s online heeft staan. Het oude kanaal telt er zo’n 132 + 119 = 251 video’s bij elkaar.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

In de afgelopen jaren werden er ook zo’n 44K aan reacties geplaatst op de website, waarvan ik nog zeker 25K moet beantwoorden, maar omdat het in zo’n snelvaart ging + mijn schoolprobs + diplomering, raakte ik hier het overzicht kwijt. Dit ga ik nog steeds bekijken, maar inmiddels stond ik twee keer in de Hitkrant, werd mijn hoofd gebruikt op een poster in België én ben ik gastblogger geweest bij vele andere blogs! Oh, laten we de T-shirts niet vergeten!

07-11-2014-2 kopie 3

Niet alleen bracht het mij heel veel plezier, liefde van bezoekers – JIJ! – maar ook leerde ik enorm veel. Zo kwam ik terecht in de special effects makeup, heb ik al drie jaar op rij een #48UURLIVE, waar ik 48 uur lang in contact ben met bezoekers én organiseerde ik samen met jou gave livechats die fenomenaal waren!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Daarnaast wist ik wat ik wilde gaan doen na verloop van tijd, dit is wat ik wil! Make-up looks maken, video’s over het maken van nepwonden, bloederige rotzooi creëren en het blijven schrijven van artikelen. Daarom besloot ik om mijn droom in vervulling te laten gaan en ben ik fulltime gaan bloggen, ben ik een YouTuber in het Nederlands, maar heb ik ook een Engels kanaal en ben ik sinds 2015 ook actief als kunstschilder. Als jij in jezelf gelooft, dan kan jij doen wat je wilt!

Schermafbeelding 2015-04-10 om 03.43.53

Ik ben zeer benieuwd wat dit jaar gaat brengen, want dit zal namelijk hét jaar zijn van BEAUTY KONING. Mijn volledige focus ligt op mijn blog, de YouTube kanalen en mijn schilderijen, zodat het hopelijk een succesvol project wordt! We gaan het vijfde jaar in en dat zijn aardig wat jaren, dagen, uren en zelfs minuten! We vieren dit samen aankomende vrijdag door middel van de #48UURLIVE met de fantastische winacties, de gezelligheid én MUCH MORE!

Klik hier als je de trailer niet kunt bekijken.

Ik wil jou graag bedanken voor al je support, de leuke reacties die jij achter laat, maar ook de hartverwarmende woorden als het wat persoonlijker wordt. Daarvoor wil ik jou graag bedanken en dan komen we weer bij de #48UURLIVE uit, omdat jij mij altijd een hart onder de riem steekt, heb ik wat amazing winacties georganiseerd als bedankje! Hopelijk zie ik jou vrijdag, zaterdag of zondag, want we gaan KNALLEN.. Letterlijk en figuurlijk.. wil je weten wat het is? Dan zie ik jou vrijdag 1 mei om 20:00 uur bij de aftrap van het 48 uur lang durende feestje!

Bedankt voor jouw liefde, hopelijk op nog vele jaren en tot vrijdag!

Wat zou jij graag nog willen zien op de website?

12 thoughts on “BEAUTY KONING IS JARIG EN VIERT HET 4-JARIG BESTAAN!

  1. Yay! Nogmaals gefeliciteerd.. met beide verjaardagen :D Je mystique foto is trouwens AH-MAZING. Wow! Love it. Dat weekend ben ik hard bezig met mijn scriptie, maar wie weet… kan ik eventjes meekijken en achterhalen wat die #48uurlive nou precies is :P leuke trailer!x

  2. Wauw, gefeliciteerd! Ik volg je van die 4 jaar al een hele poos en ik hoop dat er nog heel wat bij mogen komen, mooi artikel zo om alle hoogtepunten even op een rijtje te zetten. Ga vooral zo door! ♥

  3. Van harte met deze mijlpaal, Cynth!
    Vier jaar! Can you believe it?!
    Ik niet, want dat betekent dat ik wel heeeel veel uurtjes van mijn leven op jouw blog heb zitten rotten! Ongelooflijk.
    Blijf zo doorgaan girl!

  4. Proficiat, dat zijn nog eens indrukwekkende cijfers! Sowieso respect voor iedereen die elke dag een post kan plaatsen, is me nog geen week gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *