VIDEO: GET UNREADY WITH ME! (SFX!)

Zodra ik mijn make-up uren bij elkaar ga optellen voor een SFX-look, dan tik ik al snel tegen de vier å vijf uur aan, inclusief het verwijderen én het fotograferen daarvan. In het proces dat ik mijn gezicht gebruik als een canvas neem ik jou al mee, maar vele vroegen hoe het in zijn werking ging na afloop! Vandaag is het tijd voor de “get unready with me” op SFX-gebied!

Schermafbeelding 2015-04-10 om 03.43.53

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het verschilt per look hoe het wordt verwijderd, maar grotendeels stap ik meteen onder de douche en was ik alles van mijn gezicht. Huidwax dotten verwijderd ik met tissues, haal vaak nog de removers eroverheen om de spirit gum te verwijderen, maar in dit geval was het de latex wat je met scrubben en pulken eraf kunt halen.

Schermafbeelding 2015-04-10 om 03.43.33

Facepaint en nepbloed reinig je gemakkelijk met zeep of reinigingsmelk en veel watjes. Er komt ook nog een video over hoe je een wond kunt verwijderen, want dan werk je met wat agressievere producten en hoe je latex van je huid kunt plukken. Dit doet veel zeer, tenzij je olie gebruikt! Kortom, je kunt nog aardig wat ranzige dingen verwachten! Kick je hierop? Abonneer je dan op het Engelse kanaal QUEENKINGSFX!

Hoe reinig jij jouw make-up?


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  30/04/2015

  Echt crazy hoe je dat doet, ik zit echt met open mond te kijken in bewondering. Ooit zit jij in Hollywood joh, daar ben ik zeker van.

  Reply
 • Wauw, super knap en heel mooi!

  Reply
 • Silke

  30/04/2015

  Leuke video! Maar foei! Latex van je huid af pulken :O AUW. Doe ik vaak ook hoor, maar eigenlijk mag het niet :’) Het beste werkt om een stukje open te maken en er onder te gaan met een kwastje met remover of olie. Werkt minder snel, maar is wel beter voor je huid.

  Ik vind dat rode haar te echt wel heel goed staan trouwens. :O <3

  Reply
 • Echt amazing hoe je dit allemaal flikt !

  Reply
 • Kaylani

  18/05/2015

  Dit duurt al bijna net zo lang als het aanbrengen ahah! Al vind ik het afhalen soms echt zonde, maar om er nou de hele dag mee rond te lopen.. ;) Rood haar staat je btw echt mooi!

  Reply

Geef een reactie