WIST JE DAT?! #2

Een 10 op het Nederlandse eindexamen Schrijven, allergisch voor avocado’s, maar die bik ik nog steeds, pingelen wat niet succesvol verliep, maar ook dat ik niet had geleerd voor het VMBO eindexamen? Dat had je al meegekregen, maar ditmaal een nieuwe reeks confessions met badass feiten over je enige echte Koning.

Schermafbeelding 2015-04-08 om 02.04.51

Wist je dat.. ik gemiddeld drie uur in de make-up zit voor special effect make-up? En twee uur voor een regular look?

Wist je dat.. ik ,op mijn zus na, de oudste ben van de volgende generatie in de familie van Mom? En de jongste over enkele maanden wordt geboren?

Schermafbeelding 2015-04-08 om 02.11.29

Wist je dat.. ik er een dag vooruit trek om mijn video’s te bewerken, het inspreken daarvan, inclusief het uploaden?

Wist je dat.. ik de tafel van 1 tot 12 uit mijn hoofd ken?

Schermafbeelding 2015-04-08 om 02.15.10

Wist je dat.. ik namen heel snel afkort als ik je mag?

Wist je dat.. ik een chondroom had? Hiervoor moest ik jaarlijks naar het ziekenhuis voor controle. Na enkele jaren werd ik ‘schoon’ verklaard.

Schermafbeelding 2015-04-08 om 02.16.09

Wist je dat.. ik 18 nichtjes en neefjes heb? Waarvan 14 aan mijn moederskant?

Wist je dat.. het voor mij makkelijker is om Engels te spreken? Omdat ik sliste?

Schermafbeelding 2015-04-08 om 02.18.20

Wist je dat.. ik de op één na grootste hoofdrol speelde in mijn basisschool musical?

Wist je dat.. ik al 7 keer naar Lowlands ben geweest?

Ja, dat laatste lees je goed! Eigenlijk zou ik voor mijn 8ste keer gaan, maar de line-up was om te janken. Rock Werchter stond op de planning en dat was FAN-TAS-TISCH. De babydot waarmee ik op de foto sta is inmiddels anderhalf, zij krijgt een zusje erbij en zit er veel meer tijd in mijn looks dan je werkelijk had gedacht. Of niet. Of wel. Veel tijd hé? Ha.

Wat wil jij nog graag weten over mij? En wat moeten wij weten over jou?

Bekijk hier deel 1.


12 Comments

 • Floortje

  06/05/2015

  2 uur voor normale makeup… ik share die feels. Ik snap nooit hoe mensen het in een kwartiertje klaren. Damn, al die tafels! Rekenwonder. Mag ook wel met zoveel nichtjes en neefjes :) Sidenote, ik vind die donkere wenkbrauwen nog steeds je heel goed staan!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  06/05/2015

  Wat een leuke feitjes en wauw, twee uur voor een reguliere make-up :) Ik dacht dat ik lang bezig was in vergelijking met sommige andere

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/05/2015

  Ik hoop dat je me dan niet mag, want als mensen mij ‘Mel’ in plaats van ‘Melissa’ noemen krijg ik echt rillingen, hahaha :-) Waauw, wat heb je een grote familie :-O Ik heb exact 2 neefjes. That’s it.

  Reply
 • femketje

  06/05/2015

  super leuke weetjes :D en wauw, gotta love big families :D

  Reply
 • Stephanie

  06/05/2015

  Leuk om meer over je te weten te komen :)! Leuk ook die persoonlijke foto’s erbij!

  Reply
 • Sabine

  06/05/2015

  Coole facts! En jemig dat zijn ook een boel verjaardagen zeker?? Maar wel heel gezellig zo’n grote familie! Chondroom was mij niet zo 123 bekend, na Google wel mdus ;) Maar blijft spannend die controles. Ik hou deze “wist je dat” eens in mijn achterhoofd, zijn toch aparte dingen die echt veel mensen niet weten over mij, al ben ik een huge ass flapuit haha.

  Reply
 • Kim

  06/05/2015

  Wauw 18. Wat super gezellig oh en werchter is Zooo leuk. Ik moet nodig weer heen. Voel me oud zo zonder festivals op de planning.

  Reply
 • Nicole

  06/05/2015

  Wow 2 uur voor een reguliere make up? Daar ben ik echt te lui voor haha, dan zou ik voor een schooldag om 4 uur!!! moeten opstaan. No thankss

  Reply
 • Irma

  07/05/2015

  Aaaah, zoveel neefjes en nichtjes?! Wat een gezelligheid! Ik heb er maar 3, haha.

  Reply
 • Super leuke feitjes! Wow al zo vaak naar LowLands. Me jealous!

  Reply
 • Joyce

  26/05/2015

  Wat gaaf dat je zo’n grote familie hebt!

  Reply
 • alexa

  26/05/2015

  Oh wat leuk om te lezen, ik wist helemaal niet dat je sliste is me ook nooit opgevallen! Alleen maar positief en lachja iedereen heeft zijn gebreken. Jeetje wat hebben jullie trouwens een grote familie! Wat schattig dat je mensen hun naam afkort als je hun mag! :)

  Reply

Geef een reactie