MeNow Long Lasting Lipglosses! (Budget toppers!)

Snuif je ook de zomerse geuren tussen de regenbuien door op? Heerlijk als het zonnetje even schijnt en er geen zuchtje wind te vinden is, want bij ons pieken de temperaturen dan aardig! Laat die zomerse uitbarsting maar komen, want met de MeNow long lasting lipglosses ben ik er helemaal klaar voor, tijd om te knallen.. met kleur!

IMG_7388

IMG_7389

De drie simpele tubes waarin de lipglosses worden geleverd doen mij denken aan de buisjes in het biologie- of scheikundelokaal. Hierin moest je weleens mysterieuze drankjes maken, maar MeNow maakt fenomenale kleuren, bedrukken de toffe lipglosses met een leuke kanten opdruk, eenvoudige zwarte dop en zilveren letters.

IMG_7401

IMG_7403

IMG_7405

Laten we beginnen met de lichte kleur, want dat is dé tint voor mij in de zomer. De intensiviteit, de kleur zelf en de glitters doen mij aan de zomer denken, helemaal omdat je hiermee echt kan knallen.

IMG_7928

IMG_7940

De fuchsia lipgloss in nummer 36 bevat een klein blauw shimmertje, waardoor je gele tanden van je lijstje kunt afvinken. Parelwitte shiners krijg je hiervoor terug!

IMG_7407

IMG_7410

Ik was vrij sceptisch over de lipglosses, omdat het lipglosses zijn, dôh. Die dekken regelmatig niet volledig, zijn plakkerig, vervagen binnen noodtime, maar die van MeNow zijn het tegenovergestelde. Al mijn vooroordelen werden weggenomen, nadat ik begon met swatchen, maar bij mijn lipswatch was ik overtuigd. Geen plakkerige massa, een longer lasting effect van enkele uren, inclusief een drankje én ze drogen mat op! Daarnaast kan je eenvoudig de lipgloss appliceren met de stoffige applicator.

IMG_7394

IMG_7396

IMG_7947

IMG_7948

Rood is een kleur die eigenlijk iedereen zou moeten dragen, net zoals roze, maar rood is classy, chic én kan altijd! Geen glitters in nummer 28, want de bloedrode kleur is vrij neutraal, maar heeft de tomaatrode kleur die je wilt hebben voor een pin up look. Geen rare fratsen, vreemde ondertonen, maar rood is rood! En mooi rood, is niet lelijk!

IMG_7399

IMG_7400

IMG_7959

IMG_8063

Nummer 33 zou ikzelf niet snel aanschaffen, kan ik dat zeggen, nadat ik blauw, groen en een gele lipstick kocht? Want bruin zou ik overslaan. Waarom? Met de gedachten dat ik het niet zou dragen. Ik heb de rood met bruin even vaak gedragen! Soms moet je het gewoon proberen, want de bruine lipgloss met een matte velvet finish zoals alle lipglosses van MeNow bevatte ook geen shimmers. Een perfecte en gelijke dekking met een intens bruine kleur, ideaal ook voor ombre lips!

IMG_7941

IMG_7943

IMG_7952

Bij geen één van de lipglosses heb ik gele tanden en dat zijn dikke pluspunten, ze hebben een prijs waar je U tegen zegt, hierdoor wil je het hele assortiment opkopen! Dat kan ook, omdat het zo damn cheap is. Het long lasting effect klopt, het overleeft een maaltijd, maar je moet misschien alleen de binnenste gedeelte van je lippen aanstippen, meer niet! Ze rullen wel van je lippen al, ze vervagen niet, maar stukjes verdwijnen. Geen probleem in mijn ogen, want bijwerken om de zoveel uur is gewoon fantastisch! Het verwijderen van de lipglosses moet je met vettige reinigers doen, bijvoorbeeld een olie make-up reiniger of een milk.

IMG_7390

Helaas kon ik niet achterhalen of ze dierproefvrij waren, maar ik vond in een video dat ze gemaakt worden in China, dit is al een teken dat het op dieren is getest. Don’t know for sure! De drie lipglosses in 28, 33 en 36 van MeNow zijn verkrijgbaar bij BornPrettyStore voor maar $3,14(=€2,77!). Maak gebruik van de CYNH10 code bij jouw bestelling en krijg 10% korting!

Ben jij al bekend met de shop? En wat is jouw mening over de lipglosses?


8 Comments

 • beautifulday4makeup

  07/05/2015

  Wauw, dat is echt een prachtige pigmentatie voor lipglosses

  Reply
 • Floortje

  07/05/2015

  Uuurrggg ze zijn zo verleidelijk! Vooral op de laatste kleur ben ik totaal verliefd. Erg jammer van hun onzekere dierproefvrije status, maar als ze in China gemaakt worden betekent het niet meteen dat het op dieren getest wordt, enkel als ze er ook in (web)winkels verkocht worden. Moeilijk moeilijk. Mocht ik ze aanschaffen, dan maak ik jouw ombre lips na, fo sho!!

  Reply
 • Kirsten

  07/05/2015

  Oh girl wat een kleuren <3! :D

  Reply
 • LifeOfBun

  07/05/2015

  o_o die oxblood…. so pretty!!

  Reply
 • Chrystal

  07/05/2015

  Wauw, mooie kleuren!

  Reply
 • Irma

  07/05/2015

  Oeh, zo pretty!
  Ik wil ze alle drie, haha

  Reply
 • Natasja

  08/05/2015

  Ze staan je stuk voor stuk prachtig hoor! Je hebt zulke mooie lippen ook! Fijn dat je tanden er trouwens niet geler door lijken.. that’s a big plus in my book! Die bruin rode vind ik persoonlijk het mooist.. dus grappig om te lezen dat je die zelf niet zo snel zou kiezen.

  Reply
 • Lisa Heleen

  12/05/2015

  Mooie items, maar ik bestel ze niet precies om de reden dat ze waarschijnlijk niet dierproefvrij zijn. Het maken in China maakt geloof ik niks uit, maar wel de verkoop in China. En ik geloof dat dit daar ook verkocht wordt, helaas.

  Reply

Geef een reactie