Tien dingen waarom de zomer geweldig is!

Buiten in de zon is het fantastisch weer! Heerlijk hoe de zonnestralen mijn huid verwarmen, de aroma’s van de natuur worden opgewekt en men lijkt in een beter humeur door dat hun vitamine D voorraad wordt bijgevuld na de winterdipjes. 10 random dingen waarom ik de zomer zo geweldig vind!

Processed with VSCOcam

1. De felle kleuren epidemie is adembenemend! Niet alleen de kledingstukken worden tegen het daglicht aangehouden, maar ook de make-up looks worden onder handen genomen met de nieuwste neonkleuren. Van hard roze tot aan pastel, elektrisch blauw en grasgroen, geel en spierwit. Zowel schoenen, sierraden als de nagels staan in vuur en vlam!

large-1

2. Shorts! Het dragen van korte broeken is geweldig met leuke ballerina’s, sneakers of gewoon blote voeten eronder. Niet te moeilijk doen, maar wandelen op die blote kakkers is nooit verkeerd. Pas wel op met glas, maar je rockt sowieso de shit met hippe shorts. Lange broeken? Knip ze aan gort, raffel de onderkant, bleek de boel en jij hebt zo een hele nieuwe garderobe aan hippe korte broekjes!

large-2

3. Dierlijke printjes komen in de zomer beter tot hun recht! Mijn panterprint broek rockt ook echt de zomerse temperaturen, omdat de stof enorm dun is, dit maakt het ondraagbaar in de winter. Ideaal voor zomeravonden of als het iets minder warm is, want een lange broek met dertig graden is niet comfy.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 00.16.29

4. Hardlopen als het wat warmer is, daar houd ik van! Je koelt niet snel af, verbrand meer, houdt het langer vol om te rennen en je hebt niet die vervelende koude ongemakken zoals het inademen van de vrieskou, snel blessures vanwege het afkoelen en niks is spekglad. Daarnaast ziet de omgeving er in de zomer mooier uit, tenzij er sneeuw ligt!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 00.19.38

5. DIY’s in de tuin! Maak gebruik van de warmte, want alles droogt sneller! Zelf maakte ik de afgelopen zomers van oude kledingstukken een nieuwe rij aan items die de kast in konden. Tie dye alles, verf het, maak er wat nieuws van. Dit kan nu buiten, dus word je kamer niet vies!

large

6. Klussen in je kamer of in het huis! Het opnieuw schilderen van de muren, schutting of het meubilair wat een nieuw likseltje nodig heeft. Pimp je kamer of het item wat gewoon saai is en wat je eigenlijk wilt wegdoen, want hiermee kan je ineens van een standaard room tot een hele nieuwe kamer komen!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 00.11.49

7. Uitstapjes op de fiets! Uitgaan is nog nooit zo leuk geweest, activiteiten op de fiets, zoals geocatch, maar ook om naar de stad toe te fietsen, het strand, de pier. Als het wat warmer is, pak ik sneller mijn stalen ros. Doe ik sowieso wel, maar nu heb ik er ook als het ware plezier in!

large

8. Het lakken van je nagels in de felste kleuren die je maar kunt bedenken! Neon, fluoriserend en uitbundige nailarts. Wat dacht je van ombre nagels? Glitters? En nog meer glitters? De flakes van Golden Rose of andere merken, maar vooral veel kleur! In de zomer is dit gewoon leuker!

large

9. Het warme weer, waardoor je langer buiten kunt zijn! De nachtelijke uren met het uitgaan zijn perfetto met het warme weer, uren spenderen op de boulevard of met je vrienden in de tuin, op het terras of gewoon hangen in de stad. Dit is ideaal met de hogere temperaturen.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 00.24.33

10. De zomer brengt voor mij veel inspiratie, de medemens is in een beter humeur, waardoor alles gemoedelijker verloopt. Meer inspiratie voor de site, leuke DIY ideeën en het spraakwater loopt over. Daarnaast begon ik mijn blog ook in april met overheerlijk weer. Ah, good old times!

large

Naast mensen die uit hun kleding gaan, de spierbundels met gorgeous tatoeages die over het hele lichaam zijn verspreid ineens verschijnen.. god, hun rug zou ik wel willen insmeren. Het maken van kleurrijke looks, het lakken van zomerse nagels en dan nog de zon die je kan meepakken voor een bruin kleurtje. AMAZING.

Welke dingen maken jou gelukkig in de zomer?


8 Comments

 • Lisa

  11/05/2015

  Wat een leuk artikel! Ik vind vooral het mooie weer fijn, de vogeltjes die weer fluiten, dat het langer licht is buiten en leukere kledij kan dragen (geen dikke winterjas meer, yay :P).

  Reply
 • Mariëlle

  11/05/2015

  Ik word van van alles en nog wat blij in de zomer, eigenlijk alles!! Het enige nadeel is het zweten en zand op je lichaam haha XD Maar ik ben echt een zomermens <3

  Reply
 • beautifulday4makeup

  11/05/2015

  Dat van de felle kleuren volg ik volledig!

  Reply
 • alexa

  11/05/2015

  Helemaal mee eens !!

  Reply
 • Sabine

  11/05/2015

  Lekker lijstje! Klussen: check! Vol op mee bezig en we hebben er zin in :-D En idd felle kleuren, word je toch meteen vrolijk van? :)

  Reply
 • Natasja

  12/05/2015

  Jaa, ik vind het heerlijk op de fiets als het lekker zonnig is. De zon maakt gewoon blij en je krijgt meteen een goede dosis vitamine-D. Dus kom maar op :P

  Reply
 • Irma

  13/05/2015

  Aaaaah, ik heb zoveel zin in de zomer!
  Ik ben er echt aan toe.

  Reply
 • Evelien

  17/05/2015

  Jaaa, door dit artikel heb ik NOG meer zin in de zomer. Terwijl ik zo’n wintermens ben, haha! Maar door die foto’s in je artikel… *zwijmel*

  Reply

Geef een reactie