Mijn make-up portfolio van Webprint!

Niet is leuker om herinneringen op te halen door middel van foto’s! Of het nou foto’s van je vroegere jaren zijn of die van je ouders, maar ook het opbouwen van een portfolio in een fotoboek. Het bijhouden van make-up looks is ideaal als je een blog hebt, want vele looks zullen verschijnen op de website, maar een draagbaar portfolio is een must als visagist!

IMG_8837

IMG_8826

Misschien herken je ze nog wel van school, je verzamelt informatie over je leerproces, het lijkt op een scriptie, over je opleiding, maar ook je visie. Je vergaart informatie en foto’s over hetgeen wat je wilt laten zien! Dit bundel je bij elkaar en zo krijg je je portfolio!

IMG_8839

IMG_8840

IMG_8831

In 2013-2014 heb ik ook zo’n fotoalbum gemaakt, zodat ik al mijn looks – waar ik trots op was – kon bundelen voor mijzelf. Hierdoor heb ik mijn proces van de afgelopen jaren vast kunnen leggen op papier, dankzij Webprint mocht ook 2014-2015 de boeken in!

IMG_8827

IMG_8828

Een fotoalbum in de maat M, liggend, met hoogglans als finishing touch! De voorkant met het logo van BEAUTY KONING en op de achterkant één van de meest gebruikte uitspraken van mijzelf. De afbeelding kwam ik in het begin van mijn blog tegen, maar is mij altijd bij gebleven. Kleurrijk, vrolijk en de keiharde waarheid.

IMG_8847

IMG_8848

IMG_8849

Van vrolijke make-up looks, met subtiele oogschaduw kleuren tot aan de Black Metal Dahlia van OCC! De diepe bordeaux kleur met de fijne glitters erin veroverd altijd weer mijn SFX-hart. De special effect looks komen ook voorbij, want daarmee begon ik in 2015!

IMG_8844

IMG_8842

IMG_8841

Van paars tot aan roze, met drie nepwimpers, twee aan de bovenkant en eentje aan de onderste wimperrand, dubbele lashes bij de look ernaast op de laatste foto én een hele rij aan ooglooks. Opnieuw het kleurrijke contrast van speels met glitters tot aan gitzwart met witte lenzen.

IMG_8836

IMG_8835

IMG_8833

Eerst wilde ik een portfolio maken van mijn schilderijen, zodat ik kon aantonen wat ik inmiddels allemaal heb gemaakt, maar zoveel beschilderde canvassen heb ik nog niet. Make-up looks daarentegen.. OVERLOAD!

IMG_8845

IMG_8834

IMG_8829

De kwaliteit is gewoon fenomenaal, de kleuren komen perfect over en vanwege de glanslak lijken ze nog meer te stralen. Het is eenvoudig om alle foto’s in het album te zetten, dankzij het systeem wat Webprint heeft. Hierdoor kan je makkelijk je foto’s naast elkaar zetten, in elkaar laten overlopen en gebruik maken van tekst!

IMG_8832

Je kunt alle kanten op met de foto’s, want het is jouw album, jij kunt er jouw kunstwerk van maken! Een fotoboek voor familieleden, een boek voor Moederdag of ook een portfolio! Denk ook aan de canvassen die zij verkopen, maar nog veel meer items waar jij foto’s op kunt bedrukken! Het fotoalbum in maat M is verkrijgbaar in meerdere maten, met of zonder glans en meerdere pagina’s, maar maat M komt met 24 pagina’s voor €14,95 bij Webprint!

Kon jij Webprint al? En heb je er ooit wat besteld?


20 Comments

 • Kim

  13/05/2015

  Je blijft me verassen met jouw skills. Die tekst vindt ik jou ook echt op het lijf geschreven!!

  Heel slim om zo een portfolio aan te maken. Op mijn andere blog heb ik er nu 1 digitaal maar dit vindt ik nog mooier!

  Reply
 • Michaela

  13/05/2015

  Wow, wat ziet dat er super uit! Jij kan echt fantastische dingen doen met make-up, echt prachtig :)

  Reply
 • mariëlle

  13/05/2015

  Wauw wat een gaaf idee, je bent ook gewoon heel goed hihi!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  13/05/2015

  Wat een leuk idee om al je looks zo te bundelen

  Reply
 • Linda

  13/05/2015

  Wauw wat een mooi en ontzettend gaaf portfolio is het geworden!
  Ik mocht laatst voor Webprint ook iets uit zoeken.
  Maar het programma werkte bij mij erg traag. Kreeg de foto’s lastig verschoven.
  En ik had geen geduld! (mss lag het aan mijn laptop).
  Maar de kwaliteit is zeker goed bij hun zo te zien!

  Reply
 • Eline

  13/05/2015

  Wow wat een gaaf portfolio. Echt heel knap dat je zulke prachtige make-up looks creëert.

  Reply
 • jeffrey

  13/05/2015

  Cool gebundeld portfolio in zo’n album Cynthia.#super

  Reply
 • Lonneke

  13/05/2015

  Prachtige portfolio en hier kan je echt trots op zijn.

  Reply
 • Sam

  13/05/2015

  WAUW! Zo leuk dit boek.

  Reply
 • Joanne

  13/05/2015

  Wat een mooie en onwijs gave dingen heb je gemaakt! Lekker uitgebreid portfolio! Mooi :)

  Reply
 • femketje

  13/05/2015

  gaaf idee :D

  Reply
 • Bertine

  13/05/2015

  wat super gaaf om een album te vullen met je looks! wauw al die kleuren zijn geweldig!

  Reply
 • Kirsty

  13/05/2015

  Wat gaaf zeg! Ik vind het ook echt een leuk idee om al je mooie looks zo te bewaren in een fotoboek!

  Reply
 • Ik heb er maar 1 woord voor… wauw… gewoon wauw… zowel mooi als griezelig, je hebt zo veel talent!!

  Reply
 • Irma

  13/05/2015

  Prachtig!
  Heel goed om een portfolio te maken, want op al die mooie looks mag je trots zijn!

  Reply
 • Stephanie

  13/05/2015

  Wauw, je hebt er echt wat moois van gemaakt. Super tof om te hebben en zo heerlijk creatief! Erg leuk om zo aan mensen te kunnen laten zien wanneer ze je blog niet lezen. Ik mocht pas ook wat bij Webprint bestellen, vind dat ze echt producten bieden van goede kwaliteit. Erg tevreden over :) al jaren trouwens!

  Reply
 • Jouvence

  14/05/2015

  wauw, wat gaaf zo’n portfolio ♥ ik bestel ook wel eens wat bij webprint, vind het een erg fijne website xx liefs

  Reply
 • Rachel

  14/05/2015

  je bent onwijs creatief en ik hoop echt dat je opgemerkt word door een bekend iemand! zou het je echt gunnen liefs

  Reply
 • Wauw prachtig!

  Reply
 • Evelien

  17/05/2015

  Ik heb er wel eens een canvasdoek besteld! Maar dit is ook leuk zeg, zo’n portfolio. Brrr, toen ik die foto met die gaten in je arm weer zag, kreeg ik weer rillingen. Zo realistisch o__O

  Reply

Geef een reactie