NIEUWE TRAILER, NIEUWE DATUM VOOR DE #48UURLIVE!

Met pijn in mijn hart moest ik de challenge verschuiven, omdat het beter was, zodat ik mij wel volledig kon inzetten. Privé-omstandigheden deden de #48UURLIVE in april de das om, maar dat weerhoudt mij niet om deze drie weken later WEL te gaan uitvoeren! WOAAAH, IK HEB ER ZIN IN! Vrijdag 22 mei 2015 gaan we om 20:00 uur van start, bekijk de nieuwe trailer met nieuwe zinnen en een nieuwe datum. NIEUW. NIEUW. NIEUW!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier om de after video van vorig jaar te bekijken!

Vrijdag 22 mei 2015 zal om 20:00 uur de livechat worden geopend – waarvan de link op de site komt te staan – zodat we het startsein samen kunnen geven! Gezellig weer urenlang kletsen, gamen, connecties leggen, banden bouwen, gek doen, make-up talk and so on! Hopelijk zie ik jou vrijdag 22 mei 2015 om 20:00 uur in de livechat! Laten we twee fantastische dagen tegemoet gaan!

Ben jij erbij?!


3 Comments

 • Eline

  14/05/2015

  Gave trailer heb je gemaakt, superleuk dat je weer van start gaat hiermee :-)!!

  Reply
 • jeffrey

  14/05/2015

  Geweldige trailer Cynthia :).

  Reply
 • Jasmine

  14/05/2015

  Yes, it’s definite! Goeie tijd, fijn om mee te ontspannen na een lange werk/schooldag.

  Reply

Geef een reactie