Last week, I was thankful for.. #50

Wauwie, nummer vijftig alweer! Wie had ooit verwacht dat ik dit wel zou volhouden? Natuurlijk vergeet ik weleens dingen te noteren, maar grotendeels pak ik de hoogtepunten of de kleine dingetjes eruit. Het gaat goed met de Koning, mijn rust pak ik steeds meer, krijg dingen voor elkaar en heb weer een overzicht, zowel over het leven, als mijn planning als over dit artikel. Last week, I was thankful for.. 

“Sometimes I regret being nice,
apologizing when I didn’t do anything wrong,
and for making unworthy people a priority in my life.” 

Perfetto weer – lunchenbrunchendinchenontbijten in de tuin met de zon – Grey’s Anatomy – aardappelpuree – zonnetje op mijn bol – Breaking Bad final – nieuwe samenwerkingen – rust – Joey Graceffa – het nummer van U25 uur durende make-up sessie – sporten – Aaron Rodgers die 50k won voor het MACC fund – het lieve berichtje van Denna – Mam’s overheerlijke lasagne – wandelen met het lekkere weer – Lindt Bonbons – boven de 10k aan views op QUEENKINGSFX! – koffie drinken met mia la famiglia – zonnen – Super Bowl 2010 van de Packers terugkijken – avondje weg – met een shetlander geknuffeld! – in de tuin werken – work outs – spieren verrekken van het lachen – homemade appelflappen – blij met het resultaat van mijn SFX look – likes van Camoeyes.com – chocoladepasta – Julia Graf beantwoordde mijn vraag in haar livechat – over de 150k aan views op CynthiaKoning! – Mom’s Jodenkoeken –  vooruitwerken met de video’s – Joey’s nieuwe nummer – het dumpen van penisvissen – Pinterest sessies.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • beautifulday4makeup

  21/05/2015

  Aardappelpuree is zo lekker, zeker met een laagje gegrilde kaas erover

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/05/2015

  Die 5 uur durende make-up sessie was alle tijd en energie waard hoor, man man man, zo’n geweldig resultaat weer!

  Sooooo can I borrow some of those YouTube views please? Kthxbye. Kidding, je verdient every single one of ‘em!

  Reply
 • Eilish

  22/05/2015

  Wauw de 50ste al. Ik hoop dat ook ooit te kunnen zeggen! Ik doe mijn best ook regelmatig zo’n artikel te maken. Toch bĺijf ik het altijd moeilijk vinden en als ik dit dan zie denk ik weer.. ook die hele kleine dingen kunnen fijn zijn. Thanks girl.

  Reply

Geef een reactie