#48UURLIVE WINACTIE: DRIE MASKERS VAN DR. VAN DER HOOG!

Niets is lekkerder om even wat me-time te hebben na een drukke periode, een werkdag, schooldag, wat dacht je van de examens? Of gewoon omdat je het hebt verdiend? Soms moet je even back to basics en dat doe je met een lekker drankje, een goddelijk hapje, een keigoede serie of film en natuurlijk een masker van Dr. Van Der Hoog!

IMG_9077

IMG_9078

Al jarenlang ben ik een maskerverzamelaar, van kleimaskers tot aan de peel off maskers, maar ook de sheets zijn niet verkeerd. Dr. Van Der Hoog was de nummer één, een welbekend merk met dé maskers voor elk huidtype zowel de droge huid, als extreem vet, gecombineerd en nog veel meer! Niet alleen hebben ze voor ieders wil wat, ze gaan ook mee met de tijd!

IMG_9080

Quinoa is op dit moment in, iedereen eet het, combineert het of leurt ermee, maar ook Dr. Van Der Hoog mengt dit in zijn maskers. Het Glamorous Goji Quinoa scrub masker hydrateert de huid, reinigt intens diep en gaat huidveroudering tegen. Dankzij de cranberry’s die erin zijn vermalen is het een pure superfood voor je huid!

IMG_9081

Wil je in de zomerse stemming komen? Dan moet je voor de Beauty Bamboo Green Tea kant en klare masker gaan, want deze beschermd en voedt je huid tot in de puntjes! Met pure Oosterse rijkdom waan jij jezelf in een exotisch gebied en met het masker op je gezicht wordt je beschermd tegen invloeden van buitenaf, fijne lijntjes en de shea butter erin maakt niet alleen je huid zijdezacht, het stimuleert de elasticiteit!

IMG_9079

Dacht je dat we klaar waren? Dan kan ik er nog een schepje bovenop doen, want jouw droge huid, zal dit masker zeer waarderen met de Smooth Shea Butter Cupuaçu masker die verzacht en beschermend is! Het romige masker wat rijk is aan shea butter en macadamia-olie bevat ook nog eens Cupuaçu butter, wat de natuurlijke barriere voor je huid versterkt! Het helpt bij het huid herstel, maar zorgt er ook voor dat je langer vocht kunt vasthouden!

IMG_9083

Weet je wat het mooie is aan de drie maskers? Dat ik deze namelijk mag weggeven aan jou! Zit jij op een exotisch momentje te wachten? Kan jouw huid wel wat voedend gebruiken en wil je lekker relaxen? Doe dan mee aan de winactie en win de maskers voor jouw spa-momentje!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Like de Facebookpagina van Dr. Van Der Hoog
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Tweet of RT dit artikel op Twitter (mention mij, anders zie ik het niet!)
– De winactie loopt tot en met 5 juni 2015!

Ben jij bekend met Dr. Van Der Hoog? En welk masker is jouw favoriet?


14 Comments

 • Ilsiee prins

  22/05/2015

  Lekker zeg, doe graag mee! fijn weekend.
  Heb alle stapjes doorlopen behalve twitter! :)

  Reply
 • Irma

  22/05/2015

  Joe, ik heb alles gedaan behalve Twitter!

  Reply
  • Irma

   22/05/2015

   en ik doe graag mee :)

   Reply
 • Lieke

  23/05/2015

  Facebook (Lieke van Veen)
  Youtube (liekeee24)
  Twitter (_Liekeee)
  Ik heb alle stappen doornomen en ik doe graag mee met je winactie!

  Reply
 • Feng

  23/05/2015

  heey ;) ik doe mee haha. Ik heb alles gedaan behalve twitter ;)

  Reply
 • Linda Harkink

  23/05/2015

  I’M IN GURL!

  Reply
 • Marianne

  23/05/2015

  Leuk ik doe mee!
  Heb alles gedaan

  Reply
 • Linda

  24/05/2015

  Super leuk! De maskertjes van Dr van der hoog zijn zo fijn :D heb alles gedaan!

  Reply
 • Stephanie

  24/05/2015

  die hebben super maskertjeeeesss!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar deze heb ik nog niet gezien in het kruidvat

  Reply
 • Judith Harkink

  24/05/2015

  Dayum! lekker gurl! ik doe mee!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  24/05/2015

  He wat leuk, ik doe heel graag weer mee!

  Reply
 • Jolijn

  27/05/2015

  Ik doe meee!

  Reply
 • Marian

  29/05/2015

  Ik doe mee, heb geen Twitter!

  Reply
 • zoe

  31/05/2015

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

  Reply

Geef een reactie