Regels van de #48UURLIVE chat!

Vandaag is de dag, de dag dat de #48UURLIVE start! Jammer, het rijmt net niet, of wel? Voor mij wel, want ik heb zin om een feestje te gaan bouwen TONIGHT! Met confetti en van die party poppers zit ik precies om 20:00 uur klaar om te gaan beginnen, zowel met de stream als de livechat! Voor de chat hebben we nog wel enkele regels!

Schermafbeelding-2014-06-07-om-22.50.51

Er is een zero tolerance dat houdt in dat als jij je misdraagt, dat je KICK+BAN kan verwachten. Hierdoor kan je niet meer de livechat joinen en mis je de #48UURLIVE! Houd je daarom aan de onderstaande regels:

 • Reclame maken, spammen en al dat soort gein is niet toegestaan! Tenzij erom wordt gevraagd door één van de admins of een andere bezoeker. Vraag om toestemming. Spam je wel? KICK + BAN!
 • Schelden is beperkt, wel toegestaan, maar ‘kanker’, ‘hoer’, ‘slet’ en al die stuff is uit den boze. Scheld je daar wel mee? KICK+ BAN. Byeee.
 • Seksueel getinte opmerkingen? KICK + BAN. BYE!
 • Heb je vragen? Denk hierbij aan technische vragen over de chat? Dan kan je terecht bij mij en nog een andere admin. Je kan ons herkennen aan het gele sterretje bij onze naam in Tinychat.
 • Je mag joinen met je webcam, maar dan zonder microfoon. Je komt op een lijst terecht en dan geaccepteerd door één van de admins.
 • Wees een baas, join de #BAZENCREW of #KONINGCREW en neem de gezelligheid mee de livechat in! Laat iedereen in zijn eigen waarde, dan komt dat helemaal goed!

Laten we het vooral heel gezellig maken met zijn alle, gekke dingen zeggen, jokes maken, hilarische verhalen vertellen en gewoon vriendelijk en elkaar respectvol benaderen/behandelen. En nee, je hoeft niet met een webcam te joinen, dit mag als je dat wilt! Zelf kan ik begrijpen dat je niet in beeld wilt zijn, maar wel graag wilt kletsen of meekijken!

Tot vanavond 20:00 uur!


2 Comments

 • Super gaaf idee!! Ik ben enorm benieuwd :D
  Ik wens jou en iedereen alvast veel plezier :)

  Reply
 • Floortje

  22/05/2015

  Awesome! Ik kijk of ik na werk nog even kan intunen :)

  Reply

Geef een reactie