#48UURLIVE Aftermath Meets Cynthia!

In meerdere internetcafes wereldwijd vielen doden vanwege gamemarathons, zij droogde uit, vergaten pauzes te nemen, bleven 50 uur of langer achter elkaar door spelen, waardoor het lichaam niet meer normaal kon functioneren. In de meeste gevallen stopte het hart ermee en werden er beroertes veroorzaakt. Ook waag ik mij er dit jaar weer aan.. #48UURLIVE.. De aftermath Meets Cynthia!

IMG_8931

Hoe ik op de foto’s eruit zie, zo voel ik mij na drie dagen non-stop gamen, alleen maar naar het beeld staren en hysterisch lachen. Je bent zo moe, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk vergt het veel van je. Ik heb het er allemaal voor over, want het is enorm gezellig en de vriendschappen die hieruit ontstaan zijn fenomenaal!

IMG_8930

IMG_95471-1024x768

Dit werd nagemaakt met make-up, geen real life foto’s – THANK GOD! Met de Ben Nye Master Bruise Wheel gebruikte ik de rood, donkerrood en donkerblauw onder mijn ogen, schetste mijn wallen met de NYX Blush in Taupe voor meer definitie en met de restanten op mijn vinger bracht ik ook wat rode kleur aan op de bovenste oogleden.

IMG_8935

IMG_8934

Om mijn gezicht bleker te maken, gebruikte ik de Ben Nye Creme Highlight en voornamelijk op mijn lippen, als basis voor de Mehron Liquid Latex die ik hier aanbracht. Gescheurde lippen, velletjes en schrale plekken, om dit te creëren liet ik de latex opdrogen, bracht nog een laag aan en trok het dan weer in stukken. Met de Ben Nye Master Bruise Wheel vulde ik de stukjes op, alsof het opgedroogd bloed was.

IMG_8932

Met de NYX Blush in Taupe schaduwde ik ook nog mijn jukbeenderen, slapen en mijn kaaklijn, maar voor wat meer oh-my-god-are-you-ok-effect gebruikte ik de Mehron Sweat & Tears op het voorhoofd en mijn neus. Hierdoor lijkt het net alsof ik aan het ijlen ben.

IMG_8929

Mijn haar zat al aardig wild, maar met wat plukjes aan de zij- en achterkant dikte ik het nog wat aan. Een beetje vermoeid kijken en tada.. SLAPELOOSHEID TO THE MAX! Mijn ogen poppen er net nog niet uit, maar op dit moment ben ik nog steeds live, zitten er bijna 24 uur op.. BA DUM TSS.. zie ik jou in de livechat!?

Hoeveel uur ben jij het langst op geweest?


5 Comments

Geef een reactie