#48UURLIVE WINACTIE: 2x BAZENCREW SHIRT GESTYLED IN JOUW SMAAK!

De #48UURLIVE staat helemaal voor BEAUTY KONING, omdat het idee afkomstig is uit een gave livechat die toentertijd samen met Naab werd gehouden! Het is een interception uit de interception, want de #BAZENCREW werd uitgevonden in de eerste challenge, maar dit jaar kan jij een trotste eigenaar worden van een T-shirt met daarop.. #BAZENCREW!

IMG_9111

IMG_8469#BAZENCREW T-shirt met de tie dye van vorige zomer, maar een gorgeous v-hals.

Tijdens de challenge in 2014 droeg ik het T-shirt een dag met trots én nog steeds! Regelmatig verschijn ik in mijn eigen shirts, zowel in de video’s als in real life, knip ze aan gort, style ze opnieuw, maak er wat anders van en gebruik ze zelfs voor pyjama’s. JA. Zo goddelijk zitten ze en ze zijn best fashionable voor in de nacht.. laat staan overdag!

IMG_9114

IMG_9113

Dit jaar wil ik namelijk wat anders doen met de T-shirts, namelijk twee weggeven. WOAH. AMAZING. Twee T-shirts in jouw eigen maat – van S tot XL – maar je kunt hem in een originele versie krijgen of gestyled zoals jij het wilt met bijvoorbeeld een tie dye in de kleuren rood, roze, blauw, groen, geel en wat dacht je van een regenboog effect? Of zonder mouwen? En gewoon een hype tanktop? Perfetto voor de zomerse dagen die hopelijk gaan aanbreken.. na de challenge! Check hier trouwens de shop!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Abonneer je op het Engelse kanaal QUEENKINGSFX
– De winactie loopt tot en met 5 juni 2015!

Heb jij de T-shirts al bekeken?


13 Comments

 • Stephanie

  24/05/2015

  Ja leuk !!! #beautykoning !!! :D Ik doe mee !!!!

  Reply
 • Judith Harkink

  24/05/2015

  Hey GUUUURL! natuurlijk doe ik mee! echt super leuk!

  Reply
 • Britt

  24/05/2015

  Ik doe mee!

  Reply
 • Irma

  24/05/2015

  AWESOME, ik doe mee!

  Reply
 • Jan

  25/05/2015

  Maatje M zou super zijn, ik doe mee

  Reply
 • Feng

  25/05/2015

  ik doe mee ik wil echt zo’n shirt hebben!!

  Reply
 • Anita te Gussinklo

  25/05/2015

  Leuk, ik doe graag mee en like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
  Ben geabonneerd op het Nederlandse kanaal van Cynthia Koning en het Engelse kanaal QUEENKINGSFX op You Tube.

  Reply
 • melissa

  26/05/2015

  Oh wat gaaf zeg; ik doe graag mee. Ik volg en like je via fb (melissa.vanstipdonkmaas) en beide youtube pagina’s (melissa van stipdonk). liefs melissa

  Reply
 • Aniek

  26/05/2015

  Ik doe graag mee.

  Reply
 • Jolijn

  27/05/2015

  Yeaah, ik doe mee (:

  Reply
 • Anneliese

  27/05/2015

  Ik doe graag mee, erg leuk, ik vind ze super gaaf !! :)

  Reply
 • zoe

  31/05/2015

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply
 • Suzanne Blom

  01/06/2015

  Ik ben op alles geabonneerd, en heb alles geliked om een kans te maken op deze toffe prijs!

  Reply

Geef een reactie