HOME, SWEET, HOME TAG!

In mijn video’s kom je vaak niet verder dan mijn slaapkamer, omdat daar alles gebeurt voor BEAUTY KONING ect. In de video’s heb je delen van Naab haar appartement kunnen zien, maar ook ga je mee naar Amsterdam of andere uitstapjes, maar zelden de benedenverdieping. Behalve in mijn vlog waar je een dagje met mij meeging. Gespot bij Nicky, een zeer persoonlijk, maar zeker de moeite waard om te delen, de home, sweet, home tag!

Schermafbeelding 2015-05-11 om 03.25.07

Als je aan thuis denkt, wat is het eerste dat in je opkomt?
De gezelligheid! Als je thuiskomt is er altijd iemand, de sfeer in huis is goed, maar ook de inrichting is warm en neemt je graag in ontvangst. Het straalt openheid uit, daarnaast was ik altijd liever thuis dan ergens anders, omdat het thuis fijn was en nog steeds is. Men is ook graag bij ons, van mijn jongere jaren is dat iets wat mij altijd is bij gebleven. Niet iedereen heeft een prettige of stabiele thuisbasis, wij gelukkig wel en daar ben ik ontzettend blij mee.

Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken.

Wat is het fijnste plekje in huis/kamer?
De woonkamer is de sfeervolste kamer in ons huis, want dat is de plek waar het hele gezin samenkomt. Zowel met het avondeten als met de feestdagen brengen wij tijd door in de woonkamer. Mom kleeft het huis gezellig aan en Pap heeft het mooi afgewerkt. Daarnaast vind ik ook mijn inloopkast een plek waar ik kan hangen. Dit doe ik nauwelijks, maar met fotograferen zit je daar heerlijk. Ja, daar fotografeer ik grotendeels mijn producten, maar ook mijn looks!

Schermafbeelding 2015-05-19 om 02.02.24

Wat zou je willen veranderen aan je huis/kamer?
Het huis zou ik iets groter willen, maar wij hebben al een redelijk groot huis, vergeleken met de rest van de woningen in onze stad. Mijn kamer zou ik sowieso willen vergroten – terwijl ik al verwend ben met de grootste kamer.. SHAME ON ME! – want dan kan ik er een filmhoek in zetten. Hier zal ik mijn set up maken voor mijn filmsessies. Nu moet ik dat opbouwen, wat aardig wat tijd kost + ik moet de hele achtergrond opruimen, want daar ligt genoeg zooi.

Schermafbeelding-2015-01-22-om-23.58.08

Ben je netjes of een rasechte rommelkont?
Nee, ik ben redelijk netjes! Mijn kamer is georganiseerd, maar er wordt in geleefd, dôh! Mijn bureau daarentegen is wel een grote bende. Daar liggen producten die ik moet testen, fotograferen of reviewen, brillen, zakdoeken, vanwege mijn hooikoorts, film apparatuur, maar ook pennen, to do lijsten, persberichten en noem maar op.

Schermafbeelding 2015-05-11 om 03.26.12

Noem 1 ding wat je doet als je helemaal alleen thuis bent?
Werken. Ik werk elke dag, maar als ik alleen thuis ben, ga ik altijd voor het inspreken, omdat je dan geen achtergrond geluid hebt. En anders luister ik naar muziek, maar dan een tikje harder, gewoon, omdat het kan!

Schermafbeelding 2015-05-19 om 01.58.52

Noem vijf dingen die essentieel zijn voor je ultieme ‘thuisgevoel.’
Dat komt bij binnenkomst en dat is de Budd! BabyBudd maakt het gezin compleet, want la mia famiglia is toch wel het ultieme thuisgevoel, als we compleet zijn met zijn vieren, vijf met de hond erbij. Mam die kookt, want Mom is altijd bezig met dingen zelf maken, van goddelijke dagcrèmes, body butters tot aan cakes met lekkere toppings, appeltaarten en wat dacht je van die unieke pasta’s? Oh dear lord, sweet baby jesus! Pap die altijd aan het klussen is, zowel behangen, als het verbouwen van terrariums, de tegels in de badkamer en much more. Ja, die handigheid + bezigheid hebben we, Naab en ik, van beide ouders!

Schermafbeelding 2015-05-11 om 03.21.35

Ook de feestdagen, want dan ga ik met Naab winkelen, samen online make-up assortimenten opkopen, maar ook weer dat bezig zijn in huis. De kerstversiering geeft mij een instant verlangen naar huis, de geur van kaneel, het rommelen in huis, het gezellig maken ervan, de muziek die op de achtergrond speelt en het lekkere eten met een jaaroverzicht wat wordt doorgenomen. Wat dacht je van oud en nieuw? De geur van vuurwerk, het kruit op je handen, de oliebollen die worden gemaakt, Bert Visscher en ga zo maar door! Goddamn, ik ben snel tevreden thuis, haha!

Schermafbeelding 2015-05-19 om 01.57.22

Waar zie jij jezelf wonen over vijf jaar?
Ik fantaseer steeds vaker over een vrij groot appartement met een slaapkamer, waar de badkamer aankruist, maar stiekem wil ik een alleenstaand huis. Hierdoor kan ik altijd lawaai maken, omdat ik een nachtmens ben. Filmen zou dan helemaal ideaal zijn! Een appartement, daar zal ik in wonen, alleen of met mijn boy, maar niet in het centrum en Lelystad is niet de plek waar ik wil blijven wonen, maybe verkas ik naar Damsco? Of een hele rustige plek?

Schermafbeelding 2015-05-19 om 02.02.00

Hoe ouder je wordt, hoe meer je erover na gaat denken, want hoe zal later mijn huis eruit zien? En wanneer zou ik mijn thuisbasis verlaten? Nog langer niet, want het kind maakt nog geen cash, haha! Gelukkig heb ik wel een fijn huis met leuke mensen om mij heen om in te wonen. Oké, de omgeving is om te janken, maar hey, dat is mijn woonplaats. Na een dagje Amsterdam ben ik wel blij om hier uit te stappen, want ondanks mijn gruwelijke haat aan Lelystad is het mijn home, sweet, home!

Wat is jouw ultieme thuisgevoel?


9 Comments

 • Irma

  25/05/2015

  Cute!
  Ik zou later denk ik nooit in Amsterdam kunnen wonen. Ik krijg hier al de kriebels als het druk in de stad is en in Amsterdam is dat elke dag!
  Ik woon later in een wat kleinere stad, gok ik. Wél met een mooie tuin :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  25/05/2015

  Leuke tag! Ik ben ook netjes. Heel netjes zelf. Leuk dat je al de grootste kamer in huis hebt! Wij wonen heel klein momenteel (Zwitserland is belachelijk duur) maar binnen vijf jaar hoop ik toch ook lekker groot te wonen.

  Reply
 • bymarlayne

  25/05/2015

  Leuk om te lezen!

  Reply
 • Bianca

  25/05/2015

  Leuke tag, mooie foto’s :) Ik zou zelf moeilijk kunnen wennen aan de drukte in de stad :-)

  Reply
 • Lisa

  25/05/2015

  Wat leuk om te lezen, die laatste foto’s zijn ook lief :)

  Reply
 • Sabine

  25/05/2015

  Leuke tag! Wij willen t liefst in amsterdam noord (noord gestooooord) wonen maar idd le moneh, gezien ik voorlopig thuis zit en blijf word dat vrij lastig. Ach t Zaanse is ook best chill! Anyway thuis voor mij, dat is een lastige, thuis bij mn man en kitties maar heb ook nog een thuis bij m’n ouders in de veluwe, waar ik nu veel ben. :) Beetje hier en daar dus ;)

  Reply
 • Geweldig om te lezen!! Ik luister ook altijd naar “iets hardere” muziek als ik thuis ben (met natuurlijk een afstandsbediening als microfoon door de kamer springen)

  Reply
 • Lonneke

  25/05/2015

  Leuke antwoorden op je tag, ook om jouw zo beter te leren kennen. Lief de foto’s met je hond. Mijn ultieme thuis gevoel is lekker met mijn vriend en dochtertje samen zijn.

  Reply
 • Mijn ultieme thuis gevoel is toch wel dat mijn hondje Tinky vrolijk op me af gerend komt! Altijd! En ook als ik me even niet goed voel, dat ze lekker bij me komt liggen <3

  Reply

Geef een reactie