VAKANTIE BUCKETLIST: Met verf gooien, werkplekken en more!

Het vliegt voorbij, maar vrije dagen die zijn belangrijk om te nemen! Vandaar dat ik na een aantal jaar voor mijzelf een week vrij heb gepland. Geen artikelen schrijven, geen video’s editen, geen e-mails beantwoorden, maar inspiratie opdoen + bijtanken, zowel lichamelijk – #48UURLIVE! – maar ook geestelijk bijvoeden. Deze vakantie wil ik graag dingen van mijn bucketlist doen!

 

Oké, het zijn zeven dagen die ik heb, dus enkele dagen zullen volledig staan in het smijten van verf. BAM! Dat is nummer één waarmee ik zal beginnen of in ieder geval die zich aan de lijst mag toevoegen. Schilderen doe ik naast het bloggen, check mijn Etsy shop, maar met verf gooien neemt veel meer tijd in beslag. Dit gaat hem worden, ik voel het! 1: Het gooien van verf op een canvas.

Geen schoonmaakwoede voor mij, want dit heb ik namelijk vorige week gedaan, voordat de #48UURLIVE begon, misschien moet ik het wel doen na de bucketlist activiteit van hierboven, maar pure ontspanning is mijn doel. Daarom wil ik genieten! Het rustig aan doen en veel rust pakken, 24Kitchen kijken, filmmarathons houden, seriereeksen achter elkaar door kijken, ijs eten en cocktails drinken. 2: Chillen op zijn Konings to the max.

Buiten de deur werken is ook ideaal met het warme weer en aangezien de temperaturen nu tot de perfecte graden liggen, wil ik graag mijn werk mee naar een andere plek nemen. Mijn nummer drie missie wordt dan ook om de gezellige, coole, maar ook rustige spots in de buurt op te zoeken. Plekken waar ik samen met andere bloggers kan werken, broeders of zelfstandig. 3: Opzoek naar werkplekken.

Iets doen wat daadwerkelijk op mijn bucketlist staat! Het uitproberen van gummy beertjes gedrenkt in wodka, het maken van een receptenboek, 10 pushes op een rij doen, eerst een desert bestellen, het kopen van geurkaarsen, het eten van gekaramelliseerde appels, het schrijven van dagboeken, leren jongleren, het nemen van tattoo’s, tenminste iets van mijn bucketlist! 4: Een ding afstrepen van mijn bucketlist.

Vooruitwerken gaat ook niet in je koude kleren zitten, het alsmaar doorgaan, ondanks dat je moe bent helpt ook niet, vandaar het rustmoment. Gewoon back to basics, even resetten, zodat we er twee keer zo hard tegen aan kunnen gaan. Heb ik een idee voor een artikel? Dan werk ik dat gewoon tot in de puntjes uit, heb ik zin om te bloggen? Dan doe ik dat! Ik ga deze vakantie dingen doen die ik wil doen! Geen verplichtingen, gewoon genieten!

Wat ga jij deze vakantie doen? En heb jij wel vakantie?


8 Comments

 • Madeleine

  27/05/2015

  Leuk lijstje!!!!!! Zo’n werkplek lijkt mij ook tof :)

  Reply
 • Michaela

  27/05/2015

  Echt een geweldig lijstje! Ja een eigen werkplek, hoe fantastisch zou dat zijn!! :D

  Reply
 • Floortje

  27/05/2015

  Awww yeah, vakantie, kan niet wachten. Goed bucketlist! Chillen to the max is ook te vinden op mijn lijstje, verder heb ik nog geen tijd om er over na te denken (beh). Ben benieuwd naar je verfgooiresultaten!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  27/05/2015

  Ik ben erg benieuwd naar het punt die je gaat afstrepen op je bucketlist

  Reply
 • Kiss & Make-up

  27/05/2015

  Ik heb best wat vakantie gepland deze zomer. Eerst een weekje Zuid-Frankrijk in juli en dan drie weken Hawaii! Mijn grootste to do? In een shark cage gaan!

  Reply
 • Irma

  27/05/2015

  Ik ga sowieso lekker 2 weekjes weg en verder hoop ik ook helemaal tot rust te kunnen komen!

  Reply
 • Joyce

  27/05/2015

  Oh dit lijkt mij ook super om te doen, verf op een canvas smijten!;-) Heerlijk!

  Reply
 • Lisa

  28/05/2015

  Dat van verf gooien op een canvas lijkt mij ook erg leuk :) En ik ga deze zomer niet echt vakantie hebben, ik ga werken in het buitenland :p

  Reply

Geef een reactie